DİYARBEKİRSPOR’DAN SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ

Sezonun değerlendirmesini yapan Diyarbekirspor yönetimi,kulübü yıpratmaya yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Açıklamada,” Bu güne kadar kulübümüz için birtek olumlu davranışta bulunmayan bazı şahısların ortalığı bulandırarak algı operasyonlarıyla kulübümüzden nemalanamamanın verdiği hırsla zarar vermek istemeleri ve yıpratmaya çalışmalarınıda spor kamuoyunun takdirine sunuyoruz.” denildi.

DİYARBEKİRSPOR’DAN SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ
 Sezonun değerlendirmesini yapan Diyarbekirspor yönetimi,kulübü yıpratmaya yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Açıklamada,” Bu güne kadar kulübümüz için birtek olumlu davranışta bulunmayan bazı şahısların  ortalığı bulandırarak algı operasyonlarıyla kulübümüzden  nemalanamamanın verdiği hırsla zarar vermek istemeleri ve yıpratmaya çalışmalarınıda spor kamuoyunun takdirine sunuyoruz.” denildi.

‘3 YIL ÜST ÜSTE FİNAL OYNAMAK BAŞARISIZLIK DEĞİL’

Diyarbekirspor,yazılı açıklama yaparak 2015-2016 sezonunu değerlendirdi. İşte o açıklama;
3 sezon önce futbolda 3.Lig’e yükselen kulübümüz,bu süre zarfında her sezon şampiyonluk mücadelesi vermiş,3 sezon üst üste Play-Off’a kalarak 2 kez finalde 1 kez de yarı finalde 2.Lig’e çıkma şansını kaybetmiştir. Son olarak bu sezon finalde Ofspor’a penaltılarla yenilerek 2.Lig’e yükselme başarısını  gösteremedik. Her sezona şampiyonluk parolasıyla başlamamıza rağmen sezon sonunda bu hedefe ulaşamamız  bizde doğal olarak derin üzüntü yaratmıştır. Bizi en çok üzen olay şampiyonluklara hasret kentimize ve taraftarlarımıza mutlu sonu yaşatamamamızdır. Ancak son 3 sezonda üst üste Play-Off ve final oynamanın da başarısız bir tablo olmadığını düşünmekteyiz. Bugün milyon dolarlarca yatırım ve bütçeye sahip olan bırçok kulübünde bu amaçlarına ulaşamadıklarını maalesef gormekteyiz. Kulübümüz de bu amaç ve hedefle sezona başlamasına rağmen  şampiyonlukları  hep finallerde kaçırarak camia olarak hep birlikte derin üzüntü yaşamışız.

‘KULÜBÜMÜZÜN TEMİZ BİR İMAJI VAR’

Kulübümüzün diğer kulüplerden farkı  tek bir insanın maddi fedakarlığı ile ayakta kalmasıdır. 3 sezon boyunca bu anlamda kulübümüzü kimseye muhtaç etmeyen,temiz ve yıpranmamış bir imaj yaratan onursal başkanımız sponsorumuz sayın Feyzi  İLHANLI’ya bir kez daha teşekkür ediyoruz. İş adamlarının bölgeye yatırım yapmaktan kaçındığı,spora desteğin maddi anlamda dibe vurduğu bir dönemde kendi öz ekonomik gücünü,her şeyden daha önemli yüreğini,sevgisini ve memleketine olan vefa duygusunu ortaya koyan sayın İLHANLI’nın tek isteği kulübümüze ve kentimize hiçbir karşılık beklemeden hizmet etmektir.

‘BİZ SADECE FUTBOL KULÜBÜ DEĞİLİZ’

Kulübümüz sadece futbol kulübü değildir. Kulübümüzün faaliyet gösterdiği spor branşı sayısı artmaktadır. Bugün itibarıyla 9 branşta faaliyet gösteren kulübümüz başta kadın futbolu olmak üzere diğer branşlar için de hazırlık ve ön çalışma yapmaktadır. Bugün itibarıyla 500’ün üzerinde sporcu,antrenör ve personel  kulübümüzün bünyesinde yer almaktadır. Maddi sorunlar ve skandallarla değil tertemiz bir imajla konuşulan,teknik adam ve sporcuların gelmeye seve seve sıcak baktığı kulübümüz tesisleşme için de çalışmalarını devam ettirmektedir. Yakın zamanda bu konuda somut gelişmeler olmasını beklemekteyiz.

‘HALKIMIZ HER ŞEYİN FARKINDADIR. DESTEK AÇIKLAMASI YAPANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Final maçından sonra kulübün geleceği hakkında açıklamamız oldu. Kulübü borçlandırmayacağını ve siyasete alet etmeyeceğini taahüt eden birileri olursa her türlü maddi ve manevi özveride bulunarak kulübü devretmeye hazır olduğumuzu ifade ettik. Bu çağrımız bugün de geçerlidir. Bu bir hizmet yarışıdır,bu yarışa dahil olmak isteyenlere kapımız sonuna kadar açıktır. Çağrımızdan sonra kulübümüzü ve onursal başkanımızı destekleyen açıklamalar geldi. Bu durum bizi mutlu etmiştir. Kulübümüzün ve başkanımızın hizmetlerini görerek destek açıklamasında bulunan başta Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar ile değerli spor adamlarına , iş adamlarına ve kişilere teşekkür ediyoruz. Halkımız her şeyin farkında olup hizmet edenleri de hizmet etmek isteyenlere ayak bağı olmak isteyenleri de görmektedir.

‘AYAKBAĞI OLAN VASIFSIZ KİŞİLERİ HALKIMIZIN TAKDİRİNE SUNUYORUZ’

 Hizmet etmek isteyen insanları geçmişte olduğu gibi bugün de küstürmek ve uzaklaştırmak için büyük bir gayret ve yıpratma kampanyası içine giren kişileri çok fazla dile getirip muhatap almak istemiyoruz. Kentimiz ve Spor camiası için ayakbağı olmaktan başka vasıfları olmayan kişilerle hiçbir şekilde muhatap olmayacağımızın bilinmesini belirtmek istiyoruz.Yolumuza taş koymak isteyen geçmiş te yapılan yanlış ve tutarsızlıklardan ders almayan tam aksine nerdeyse DİYARBAKIRSPOR u Süper Ligten 2.Amatöre kadar düşürmenin bir meziyet olduğunu düşünerek sevinç naraları atmak isteyen  şahısları halkımızın takdirine sunuyoruz. 

‘KİME NE YARDIM ETMİŞİZ KAYIT ALTINDADIR.BELGELERİ SU
NMAYA HAZIRIZ’

Bu güne kadar DİYARBEKİRSPOR için birtek olumlu davranışta bulunmayan bazı şahısların  ortalığı bulandırarak algı operasyonlarıyla kulübümüzden  nemalanamamanın verdiği hırsla zarar vermek istemeleri ve yıpratmaya çalışmalarını da spor kamuoyunun takdirine sunuyoruz. 

Şirket olan kulübümüzde her şey kayıt altındadır. Sponsorumuz tarafından kime ne kadar yardım yapıldığı alenen ortadadır.İstenildiği taktirde bütün harcamaları belgeleriyle Basınımızın ve Kamuoyunun bilgisine sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz En iyi hakem halktır,takdiri halkımıza bırakıyoruz.

KULÜBÜMÜZE KATKI SUNAN NİHAT ÖZDEMİR VE  UYUMLU İŞBİRLİĞİ ÖRNEĞİ SUNAN  KURUMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Son olarak geride bıraktığımız sezonda kulübümüze olan sponsorluk ve manevi  desteklerinden dolayı iş adamı hemşerimiz Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e teşekkür ediyoruz. Maçlarımızda görev yapan hakemleri ve hakem atamalarını gerçekleştiren Merkez Hakem Kurulu üyelerini ,hakemlik açısından başarılı geçen sezondan dolayı tebrik ediyoruz. Kulübümüz mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup’ta hiçbir kulüple sorun yaşamamış,aksine tüm kulüplerle iyi ilişkiler içinde olmuştur. Bu tutumumuz bundan sonra da devam edecektir. Maçlarımıza gelerek destek veren tüm taraftarlarımıza,maçlarımızda başarıyla görev yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanlarına,özel ve resmi özel güvenlik personeline de teşekkürü borç biliyoruz. Bundan sonra da aynı uyum ve başarılı işbirliği örneği içinde olmayı diliyoruz.
 
Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER