DİYARBEKİRSPOR’DAN TARAFTARLARINA SAĞ DUYU ÇAĞRISI

Spor toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Diyarbekirspor A.Ş taraftarlarına sağ duyu çağrısında bulundu

DİYARBEKİRSPOR’DAN  TARAFTARLARINA SAĞ DUYU ÇAĞRISI
 Spor toto 3.lig 2. Grup kulüplerinden Diyarbekirspor A.Ş taraftarlarına sağ duyu çağrısında bulundu
-AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Bilindiği gibi kulübümüz 18 Mayıs 2015 tarihinde kendi sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı Play-Off yarı final rövanş maçının 90+5.dakikasında hakem Hüseyin Sabancı'nın haksız şekilde rakip takıma verdiği penaltı kararı ile 2.Lig'in kapısından döndü.Adalet ve hakkaniyet duygularından uzak şekilde verilen bu karar kulübümüzün ve kentimizin emeğini gasp etmekle kalmadı, kentimizi sportif anlamda bir hayli geriletti.Vicdanlarda mahkum edilen bir hakem kararının faturası olarak kulübümüz 5 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılarak yaklaşık 6 ay taraftarlarından uzak bırakıldı. Bir diğer ifade ile koca bir kent cezalandırıldı.
TARAFTARLA BULUŞACAK OLMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ

Kulübümüz bu olumsuzluklara rağmen pes etmedi. 4 yıldan beri maddi ve manevi anlamda fedakarlık yapan onursal başkanımız Feyzi İlhanlı'nın gayretleriyle sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Sezona kötü başlangıç yaptık ancak daha sonra arzuladığımız çıkışı yakalamış durumdayız. Takımımız hem ligde hem kupada yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Kupada 2 tur geçen ve 3.turu da geçerek gruplara kalmayı hedefleyen kulübümüz,asıl hedefi olan lig şampiyonluğuna ulaşacağına ise yürekten inanmaktadır ve bu amaç doğrultusunda yılmadan mücadele etmektedir. 5 maçlık cezamızı bitirerek taraftarlarımızla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.
ZARAR VERECEK DAVRANIŞLARDAN KAÇINALIM
Mücadelemizin asıl amacı kulübümüzün esas sahibi olan halkımızı mutlu etmektir.. Sporda başarıya hasret kalan halkımızın mutluluğunun bizlerde yaratacağı haz ve duygunun parasal değeri yoktur. Bu nedenledir ki bu yolda harcadığımız maddi ve manevi emek halk tabiri ile gözümüze gelmiyor.Yeter ki halkımız mutlu olsun diyoruz. Ancak başarıya giden yolda halkımıza önemli bir görev düşmektedir. Daha doğrusu halkımızdan bazı beklentilerimiz var. Zara Belediyespor maçıyla beraber seyircili maçlara başlayacağız. Bu lig yarışında önemli bir avantaj olacak.Ancak dikkat edilmediği takdirde bazı olumsuzluk ve provokasyonlar önümüzü kesmek isteyen çevrelerin ekmeğine yağ sürebilir. Kulübümüze ve kentimize zarar verecek davranışlardan uzak duralım,bu yola başvurmak isteyenlere engel olalım.

SİZLERİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ

Bir daha böyle uzun vadeli ve hem kulübümüze hem de kentimize zarar verecek cezaların önüne geçmek hepimizin görevi olmalıdır. Tribünlerde şiddet,kaos,provokasyon,küfür istemiyoruz. Diyarbekir,Diyarbakır,Amed.Burası medeniyetler,kültürler ve hoşgörü Diyarıdır.Birilerinin değerlerimizi yok etmesine izin vermeyelim.Takımımıza coşkulu şekilde ancak centilmenlik ölçüleri içinde destek verelim.Maçlarda skor ne olursa olsun takımımızın bizlere ihtiyacı olduğunu ve bütünleşmemiz gerektiğini unutmayalım. Halkımızın ve taraftarlarımızın sağduyusuna sonuna kadar güveniyoruz.

BU DEĞER SİZLERLE YÜKSELECEK

Şimdi daha fazla kenetlenme ve sahip çıkma zamanıdır diyerek tüm halkımızı 8 Kasım Pazar günü oynayacağımız Zara Bekediyespor maçına davet ediyoruz.Siz varsanız Diyarbekirspor var,siz yoksanız Diyarbekirspor olmaz. Bu değeri yükseltmek ancak sizlerin omuz vermesiyle mümkün olacaktır. Onun için iyi ki siz varsınız diyerek sözlerimizi tamamlıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER