DİYARBEKİRSPOR’DAN TRABZONSPOR’UN YENİ BAŞKANINA KUTLAMA,CİZRESPOR’A YAPILAN IRKÇI SALDIRIYA KINAMA

Diyarbekirspor yönetimi, Trabzonspor Başkanlığı’na seçilen Muharrem Usta’yı kutladı. ‘Cizrespor’a Yapılanlar Kabul Edilemez’ Diyarbekirspor’un açıklamasında Cizrespor’a yönelik siyasi sloganlar da kınandı.

DİYARBEKİRSPOR’DAN TRABZONSPOR’UN YENİ BAŞKANINA KUTLAMA,CİZRESPOR’A YAPILAN IRKÇI SALDIRIYA KINAMA
 Diyarbekirspor yönetimi, Trabzonspor Başkanlığı’na seçilen Muharrem Usta’yı kutladı. Yazılı bir açıklama yapan Yeşil-Kırmızılı kulüp,”Ülkemizin güzide spor kulüplerinden olan ve Diyarbakırspor’la dostluk ilişkileri iki kulübün de ülke futboluna damga vurduğu 1970-1980’lı yıllara kadar dayanan Trabzonspor’un kulüp başkanlığına seçilen sayın Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder,yeni görevlerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.
‘Cizrespor’a Yapılanlar  Kabul Edilemez’
Diyarbekirspor’un açıklamasında Cizrespor’a yönelik siyasi sloganlar da kınandı. Açıklamada,”Kardeş kulübümüz ve kardeş camiamız Cizrespor'a Düzce deplasmanında ev sahibi kulüp taraftarları tarafından yapılan ırkçı saldırı ve siyasi sloganları kınıyoruz. Futbol Federasyonu ve ilgili tüm birimleri bu hayasızca saldırı ve yaklaşımların son bulması için gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER