DİYARBEKİRSPOR’DAN TRANSFER ZİRVESİ

Diyarbekirspor (Y.Diyarbakırspor), iç ve dış transfer çalışmaları için İstanbul’da transfer zirvesi kurdu. Transfer komitesinde yer alan yöneticiler ve teknik heyetin yer aldığı ekip, iç ve dış transferle ilgili çalışmaları yürütecek

DİYARBEKİRSPOR’DAN TRANSFER ZİRVESİ
 Diyarbekirspor (Y.Diyarbakırspor), iç ve dış transfer çalışmaları için İstanbul’da transfer zirvesi kurdu. Transfer komitesinde yer alan yöneticiler ve teknik heyetin yer aldığı ekip, iç ve dış transferle ilgili çalışmaları yürütecek. İç transferde teknik heyetin kalmasını istediği futbolcularla bu hafta sonu görüşmeler yapılacağı, Pazartesi’den itibaren de dış transferde prensipte anlaşılan futbolcularla görüşmeler yapılacağı kaydedildi. Anlaşma sağlanacak futbolcularla sözleşme imzalanarak bunların basına açıklanacağı dile getirildi.

Dış transferde bir çok futbolcu ile görüşme yapılırken, Yeşil-Kırmızılı kulüp, transferde anlaştığı futbolculardan oluşan yeni kadroyu Bolu Esentepe’de 19 Temmuz’da başlayacak kampa yetiştirmeyi amaçlıyor.

KULÜPTEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Kulüpten yapılan açıklamada,”Transfer çalışmaları ile ilgili taraftarlarımızdan gelen yoğun talep ve sorular dikkat çekiyor. Yüreği takımımızın başarısı için atan taraftarlarımızın meraklarına hak vererek,endişeye gerek olmadığını ifade ediyoruz. Transferle ilgili çalışmalarımız aralıksız şekilde devam etmektedir. Sürdürülen girişimlerde takımımızın şampiyonluk hedefine uygun olacağını düşündüğümüz bir çok oyuncu ile prensipte anlaşmış durumdayız. Transferde resmi imzaları önümüzdeki günlerde atacağız. İç transferde de takımda kalması istenen oyuncularla ön görüşmeler başarıyla yapılmış olup hem iç hem de dış transferde şekillenecek yeni kadromuz 19 Temmuz'da Bolu Esentepe'de başlayacak yeni sezon hazırlık kampına yetişecektir.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER