DİYARBEKİRSPOR'LA YOLLARINI AYIRAN TEKNİK DİREKTÖR NAMIK ALTUNSOY,CAMİA İLE VEDALAŞTI..

Diyarbekirspor direktörü Namık Altunsoy,yazılı açıklama yaparak camia ile vedalaştı. Sezonu değerlendiren Altunsoy," 4 puanla ligin beşinci haftasında 13.sırada teslim aldığımız Diyarbekirspor A.Ş futbol takımını Play-Off final oynatarak ve penaltılarda kaybederek noktaladık. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Süper Lig ekibi Sivasspor'u eledik,Süper Lig'e çıkan Adanaspor'a elendik.

DİYARBEKİRSPOR'LA  YOLLARINI AYIRAN TEKNİK DİREKTÖR NAMIK ALTUNSOY,CAMİA İLE VEDALAŞTI..
 Diyarbekirspor direktörü Namık Altunsoy,yazılı açıklama yaparak camia ile vedalaştı.

Sezonu değerlendiren Altunsoy," 4 puanla ligin beşinci haftasında 13.sırada teslim aldığımız Diyarbekirspor A.Ş futbol takımını Play-Off final oynatarak ve penaltılarda kaybederek noktaladık. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Süper Lig ekibi Sivasspor'u eledik,Süper Lig'e çıkan Adanaspor'a elendik. 
'BEKLENTİ VE HEDEF BÜYÜK OLDUĞU İÇİN BAŞARI GÖRÜNMÜYOR'
Bu durum kimine göre başarı,kimine göre ise başarısızlık olarak yorumlandı. Tabi ki bir üst lige çıkamadık. Bu durum tüm camiayı üzdüğü gibi bizi de derinden üzdü. Özellikle kulüp başkanı Feyzi İlhanlı'nın başarı anlayışındaki çıtasının çok yüksek olması,henüz profesyonel ligde 3 yıllık mazisi olan ve her sene zirve adayı olup Play-Off müsabakalarında  yer alan Diyarbekirspor'un futbol camiasından aldığı takdir;yakalanamayan hedef nedeni ile görünmez olmuştur." dedi.
'İYİ HAZIRLANDIK AMA MUTLU SONA ULAŞAMADIK'
"Play-Off finali için her türlü zorluk ve meşakatla Ankara'ya takımı desteklemeye gelen taraftarları  mutlu edememenin sıkıntısı üzerimizde durmaktadır." diye sözlerine devam eden Altunsoy,final maçına iyi hazırlanmalarına rağmen kazanmak için gerekli olan mücadeleyi ortaya koyamadıkları yönünde sitemkar konuştu. Altunsoy,"Maçı kazanmayı çok istedik ama kazanmak için gerekli olan mücadeleyi verip vermediğimiz tartışılır. Sezon boyunca çeşitli zorluklara rağmen  mücadeleden kopmayan,hedefi hep kovalayan oyuncu grubumuz ve bizler,bunu bir üst lige çıkarak taçlandırmayı amaç edinerek Ofspor maçına hazırlandık. " diye konuştu.
'FEYZİ BAŞKAN BAŞARI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPTI'
Altunsoy,başkan Feyzi İlhanlı'nın şampiyonluk için maddi ve manevi olarak üzerine düşen her şeyi yaptığını kaydetti. Altunsoy,şöyle devam etti;"Bu maça takımımızı moral motivasyon açısından en iyi şartlarda  hazırlamak için başkanımız büyük çaba harcamış ve yanımızda olmuştur. Takımımız Ankara'da 3 gün kamp yapmış olup ,final öncesi oyuncularımıza Adliyespor maçı primi ve moral olması açısından maç başı ödemesi yapılmıştır. Ayrıca başkanımız final maçının kazanılarak üst lige çıkılması halinde  takıma dağıtılmak üzere 500 bin TL prim açıklamıştır.Başkanımız ve yönetim kurulumuz bu maçın kazanılması için üzerine düşen her şeyi  yapmışlardır. Kaybedilen maç sonrası bence en son suçlanacak kişi bu nedenlerden dolayı  başkanımızdırç.İllaki suçlu aranacaksa bu başkanımız hariç herkes olabilir."
'HELALLIK İSTİYORUM,DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Diyarbakır camiasından helallik isteyen tecrübeli teknik adam,görev süresi boyunca destek verenlere de teşekkür etti. Altunsoy,sözlerini şöyle tamamladı;"Biliyorum ki belirli bir kesim söylediklerimi daha farklı mecralarda yorumlayacaklardır.Hiç böyle bir yorum mahal vermeden ben de camiamızla helalleşmek istiyorum.Görevde bulunduğumuz sürece bize destek veren başta başkanımız ve yönetim kurulumuz ile tanımaktan onur duyduğum TÜFAD başkanı ve üyelerine,İl Hakem Komitesi başkanı ve üyelerine, ASKF Başkanına,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü teşkilatının değerli personeline,kulüp çalışanlarımıza,zaman zaman ilişkilerimiz gerilmiş olsa da samimiyetle takımını destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor,üzerimizde olan haklarını helal etmelerini istiyorum."

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER