DİYARBEKİRSPOR’LU FUTBOLCULARDAN TARAFTARLARA ZİYARET

Diyarbekirspor teknik direktörü Namık Altunsoy ile futbolculardan Erhan Kurt,Tunç Behram,Emre Aktaş,Ceyhun Demircan,Serdar Cansu ve Mehmet Özdıraz,Azrailler Grubu Derneği’ni ziyaret ederek taraftarlarla bir araya geldi

DİYARBEKİRSPOR’LU FUTBOLCULARDAN TARAFTARLARA ZİYARET
 Taraftarların çeşitli konulardaki eleştirilerine ve sorularına cevap veren Altunsoy ve futbolcular, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarına dikkat çekerek bundan sonra her şeyin farklı olacağını dile getirdi. Taraftarlarla karşılıklı sohbet eden futbolcuların en büyük talebi iç sahada yenik durumdayken olumsuz tepki gösterilmemesi ve aksine takıma cesaret verecek desteğin verilmesi oldu.

TARAFTARLAR ELEŞTİRDİ,FUTBOLCULAR ÖZELEŞTİRİ YAPTI

 Taraftarlar da,”Bizim tepkimiz sahada mücadele olmamasına oluyor. Siz sahaya her şeyinizi koyarsanız ve biz bu ışığı görürsek sonuç ne olursa olsun destek oluruz. Bunu yaptığımız çok maç var. Tabi bizim de hatalarımız oluyor,kendi aramızda özeleştiri yapıyoruz. Hatalarımızı görüp önüne geçmeye çalışıyoruz. Siz her hangi bir takımın oyuncuları değilsiniz.Şampiyonluk için sizden beklenti var. 3.Lig’i kendimize yakıştırmıyoruz. Kötü sonuçlara çok üzülüyoruz. Buradaki insanlar günlerce maçlarla yatıp maçlarla kalkıyor” ifadelerini kullandılar.Özeleştiri yapan futbolcular,”Biz neyi eksik yaptığımızın farkına vardık” ifadelerine yer verdi.

‘TEPKİ GÖSTERİN AMA ZARAR VERMEKTEN KAÇININ’

Teknik Direktör Altunsoy ise şampiyonluk hedefine ulaşmak için bütünlük içinde hareket etmeleri gerektiğini kaydetti. Altunsoy,”Diyarbakır’ın adı çok büyük. Bu kent en üst ligleri yaşadı. İnsanlar futbolu iyi biliyor. Bu yüzden beklenti büyük oluyor. Bir çok yerde şampiyonluk yaşayabilirsiniz ama buradaki şampiyonlukların etkisi çok daha fazla olur.Yıllarca unutulmazsınız. Hepimiz para kazanmak isteriz ama bazı şeyler paradan daha değerlidir. Hep beraber el ele vererek bu takımı üst lige taşıyalım.Taraftarın bizim için anlamı ve önemi büyüktür. Her yerde yalnız bırakmıyorlar. Bu kadar destek veren kitlenin bizi eleştirmesi,zaman zaman tepki göstermesi,protesto etmesi de doğaldır. Ancak bunu yaparken takıma zarar vermekten kaçınmalıyız” dedi.

TARAFTARLARA FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda futbolcular ve taraftarlar,başarı için sahada ve tribünde dayanışma halinde hareket etme sözü verdi. Futbolcular,’Azrailler Grubu’ yazılı 21 numaralı formayı dernek başkanı Fırat Güneş’e teslim etti. Dernek başkanı Güneş,dernek başkan yardımcıları Mazlum Kaya ve Bercan Demirpolat yapılan ziyaretten dolayı Namık hoca ve futbolculara teşekkür etti. Daha sonra hatıra resmi çektiren futbolcular,taraftarlar tarafından uğurlandı. Önümüzdeki haftalarda bu tür etkinliklerin devam edeceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER