DİYARBEKİRSPOR’LU UMUT.” BEN BU ACIYI UNUTAMAM “

Spor Toto 3.lig 2. grup takımlarından Oiyarbekirspor’un Ankara’da oynadığı Play – Off maçında Of Spor’a penaltı atamadığı için takımının elenmesine neden olan diyarbekirspor’lu Umut Aslan, “ ben bu acıyı unutamam “ dedi açıklama yaptı.

DİYARBEKİRSPOR’LU UMUT.” BEN BU ACIYI UNUTAMAM “
 Spor Toto 3.lig 2. grup takımlarından  Oiyarbekirspor’un Ankara’da oynadığı Play – Off maçında Of Spor’a penaltı atamadığı için takımının elenmesine neden olan diyarbekirspor’lu Umut Aslan, “ ben bu acıyı unutamam “ dedi açıklama yaptı.

Umut : Penaltı Rüyama Giriyor Final maçında kaçırdığı penaltı ile yıkılan futbolcumuz Umut Aslan,yaşadığı şoku üzerinden atamadığını söyledi. Umut yaptığı açıklamada,”Benim için çok acı tecrübe oldu. Pozisyon anı rüyalarıma giriyor.” dedi. Günlerce Herkesten Uzak Durdu Ofspor’la oynanan final maçında kullandığı son penaltı atışını gole çeviremeyince takım çok yaklaştığı şampiyonluğu kılpayı kaybetti. Pozisyondan sonra yere yığıldı,uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı ve bu olayın üzüntüsü ile telefonunu kapattığı için uzun süre kendisine ulaşılamadı. Umut Aslan,yaşadıklarını anlattı,takımın şampiyonluğu kaçmasına neden olarak  kendisini suçladığını söyledi. Olayın şokundan bir türlü çıkamadığını belirten Umut,” Benim için çok acı tecrübe oldu. Pozisyon anı rüyalarıma giriyor.” İfadeleriyle ruh halini ortaya koydu. ‘Diyarbakırlı Olmam Üzüntümü Artırdı’ Diyarbakırlı olmasının üzüntüsünü bir at daha artırdığını anlatan Umut,başkan Feyzi İlhanlı ve taraftarların emeğine karşı kendisini  mahçup hissettiğini söyledi. Umut,”Böyle finallerde penaltı kullanmak her zaman için risklidir. 5.penaltıyı kullanmam çok daha riskliydi. Ancak liste bu şekildeydi ve yapabileceğim bir şey yoktu. Belki başka arkadaşım da kullansa kaçıracaktı,futbolda böyle şeyler maalesef var. Talih bize değil rakibimize güldü. Diyarbakırlı olmam ve kaçırdığım penaltı ile takımın şampiyonluğu kaçırmasına sebep olmam üzüntümü kat kat artırdı. Nasıl olmasın ki,koca bir sezonun emeği gitti. En çok da bu kadar emek veren Feyzi başkana ve taraftarlara üzüldüm.” dedi. ‘Kafamı Rahat Yastığa Koyamıyorum’ Yaşadığı şoku atlatmak için çok uğraştığını dile getiren Umut,bunun için zamana ihtiyaç olduğunu ifade etti. Umut,”Yaşadıklarım kolay değil. Düşünsenize şampiyon olup memleketimize mutluluk yaşatacaktık,bizler de yorucu sezonun ardında tatile huzurlu girecektik. Ama şimdi öyle mi?.Büyük bir vicdan rahatsızlığı var. Günlerce aileme bile cevap vermedim. Kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Penaltı pozisyonu gece rüyalarıma bile giriyor. Bu şoku atlatmak için zamana ihtiyacım var..


Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER