DİYARBEKİRSPOR,ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUT VERİYOR

Son 4 yılda şampiyonluğu kılpayı kaçıran Diyarbekirspor,bu sezon taraftarlara ve camiaya umut veren bir görüntü çiziyor. Taraftarların ilgisi de giderek artıyor.

DİYARBEKİRSPOR,ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUT VERİYOR
 Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor,yaptığı transferler, ve  ilk 2 maçtaki başarılı performansı ile heyecan yarattı. Kamuoyunun tanıdığı Diyarbakırlı önemli futbolcuların yanı sıra Türkiye liglerinde bilinen isimleri transfer eden Yeşil-Kırmızılı kulüp,önemli bir forvet transferini de bitirmek üzere. Yeni  bir oluşumla sezona giren Diyarbekirspor,lige iyi başlayarak kendi sahasında Anadolu Bağcılar’ı 2-1 yenip sezona 3 puanla başladı,kupada da deplasmanda Elaziz Belediyespor’u 5-2 yenerek 3.tura yükselerek gelecek için umut ve heyecan yarattı.

TARAFTARLARIN DESTEĞİ ARTTI

Diyarbekirspor’daki yeni ruh,heyecan ve umut taraftarlara da yansıyor. Geçen sezon neredeyse tüm sezon tribünler dolmazken,bu sezonun ilk haftasındaki Anadolu Bağcılar maçında kale arkası hariç tüm tribünler doldu. Takıma tam destek veren taraftarlar,Elaziz Belediyespor’la oynanan kupa maçı  için de Elazığ’a araçlarla giderek yalnız bırakmadı. Futbolcular ile taraftarlar arasındaki kaynaşma sevindiriyor. Taraftarlar,10 Eylül Pazar günü oynanacak Anagold 24Erzincanspor maçı için de Erzincan’a kalabalık şekilde gitmeyi planlıyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER