DİYARBEKİRSPOR,TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYOR

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı için taraftar desteği bekliyor.

DİYARBEKİRSPOR,TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYOR
 Lider Etimesgut Belediyespor’un 7 puan gerisinde olan ancak rakibine göre 1 maçı eksik olan Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor’un bir başka zirve adayı Adliyespor’la oynayacağı haftada Sultanbeyli Belediyespor’u yenerek zirve yarışında biraz daha iddialı hale gelmek istiyor.
TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI
Atatürk Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı Antalya bölgesi hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları ;maraton 5 TL,kapalı 10 TL ve numaralı 15 TL olarak açıklandı. Yeşil-Kırmızılı kulüp, takımın şampiyonluk yarışında iddialı hale geldiğine dikkat çekerek taraftarlardan destek istedi. Yapılan açıklamada,”Bizim için artık her maç final önemindedir. Kendi sahamızda puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu süreçte taraftarlarımızın vereceği destek hedefe gitmemizi kolaylaştıracaktır. Taraftarlarımızdan maçlara ilgi göstererek takıma zarar verecek davranışlardan uzak durmalarını ve takıma coşkulu şekilde destek vermelerini istiyoruz” denildi

TAKIMDA ÜÇ EKSİK VAR
Hazırlıklarını yaptığı ter idmanı ile tamamlayan Diyarbekirspor’da sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapatan kaptan Erhan Kurt’un yanı sıra ,sarı kart cezalısı olan Erdinç ve Enis forma giyemeyecek.
Bu sezon sahasında oynadığı 7 maçın 6’sını kazanıp 18 puan toplayan Diyarbekirspor,1 maçtan ise yenilgi ile ayrıldı. Son haftalarda çıkışta olan ligin yeni takımı İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor ise deplasmanda 7 maçta 3 beraberlik ve 4 yenilgi alarak dış sahalarda  galip gelemedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER