DİYARBEKİRSPOR’UN AYVALIK GÜCÜNE MAĞLUP OLMASI ŞOK YARATTI

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un deplasmanda oynadığı Ayvalıkgücü maçında 2 – 0 mağlup olması Diyarbakır’da şok etkisi yarattı.

DİYARBEKİRSPOR’UN AYVALIK GÜCÜNE MAĞLUP OLMASI ŞOK YARATTI
 Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un deplasmanda oynadığı Ayvalıkgücü maçında 2 – 0 mağlup olması  Diyarbakır’da şok etkisi yarattı.

Ziraat Türkiye kupasında Medicana Sıvasspor’u kupa dışı bırakan ve büyük moral bulan Diyarbekirspor deplasmanda oynadığı Ayvalıkgücü maçında sahadan puansız ayrılması taraftarlarını fazlasıyla üzdü. Yeşil – Kırmızılı taraftarlar adına konuşan Muhamed Aydınal,yaptığ ı açıklamada, “ Takımımızın tutarsız sonuçlar almasına bir mana veremiyoruz. Bizim bildiğimiz Diyarbekirspor, Ayvalıkgücüne mağlup olmamalı. Bunda bir şeyler aramalı. Gidişat hiçte iyi değildir. Bu gidişle şampiyon filan olunmaz. Ligde oynadığı 5 maçta 1 galibiyeti, 1 beraberliği ve 3 mağlubiyeti olan takımımız ligde 4 puan toparlamış. Maalesef ne yazıkki 14. Sırada. Biz taraftarları olarak bu durumu hiçte iyi görmüyoruz. Yönetimin acıl olarak bu durama bir çözüm getirmesi gerekmektedir “ dedi,

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER