DİYARBEKİRSPOR’UN GÜNDEMİ TRANSFER

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da başlayan Diyarbekirspor’da takıma yapılacak takviyeler için arayışlar devam ediyor. Forvet,solaçık ve stoper transferi planlanıyor

DİYARBEKİRSPOR’UN GÜNDEMİ TRANSFER
 Diyarbekirspor,iki etap halinde gerçekleştireceği devre arası kampı için Antalya’da top başı yaparak çalışmalara başladı. Kulübün imkanlarıyla karşılanan ilk etap kampı 31 Aralık’ta sona erecek. Yılbaşı tatili olarak takıma 4 gün izin verildikten sonra 4 Ocak’ta Limak Arcadia Otel’de ikinci etap kampına başlanacak. 10 gün devam edecek ikinci etap kampının masraflarını Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir karşılayacak.
TRANSFER ARAYIŞLARINA DEVAM
Diyarbekirspor, ilk etap kampında kros ve kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanı sıra taktiksel idmanlar da yaparken,ikinci etap çalışmalarında hazırlık maçları yapılacak. En az 3 hazırlık maçı planlanıyor.
Transfer arayışlarını sürdüren Diyarbekirspor, solaçık,forvet ve stoper için üst liglerdeki takımlarda forma giyen oyuncularla görüşüyor. Yeni transferlerin,ara transferin resmi olarak başlayacağı Ocak ayının ilk haftasına kadar netleştirilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER