DİYARBEKİRSPOR’UN İDMAN SAHASI BAKIMA ALINDI

Diyarbekirspor’un Seyrantepe Spor Kompleksi içinde bulunan idman sahası bakıma alındı. Bir hafta devam edecek bakım çalışmaları kapsamında sahanın bazı bölümlerine yeni çim ekilirken,sahanın diğer eksikleri de giderilecek

DİYARBEKİRSPOR’UN İDMAN SAHASI BAKIMA ALINDI
 Diyarbekirspor’un Seyrantepe Spor Kompleksi içinde bulunan idman sahası bakıma alındı. Bir hafta devam edecek bakım çalışmaları kapsamında sahanın bazı bölümlerine yeni çim ekilirken,sahanın diğer eksikleri de giderilecek.

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEŞEKKÜR

Diyarbekirspor, sahasındaki bakım çalışmalarından aynı spor kompleksinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait sahada çalışmaya başladı. Diyarbekirspor, saha tahsisinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Cumartesi günü Atatürk Stadı’nda yapacağı Gaziosmanpaşa maçı için bu sahada çalışan Yeşil-Kırmızılı takım,fizik ve kondisyon çalışmasıyla başlayan idmanda çift kale maç yaptı.

KADRODA REVİZYON HAZIRLIĞI YAPILACAK

Ayvalıkgücü Belediyespor maçında kolundan sakatlanarak ilk yarının sonunda oyundan çıkan Fahrettin’in çekilen MR’ı temiz çıkarken, tecrübeli futbolcu takımla idmanlara başladı. Ayvalık’ta çift sarıdan kırmızı kart gören ve 1 maç ceza alan Gökhan Çakır, Gaziosmanpaşa maçında forma giyemeyecek. Teknik heyet, Gaziosmanpaşa maçında kadro revizyonuna gitmeye hazırlanıyor. Ayvalıkgücü maçında bekleneni veremeyen bazı futbolcuların kızağa çekileceği ifade edilirken,Tunç ve Barış gibi isimlerin 11’de başlaması bekleniyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER