DİYARBEKİRSPOR’UN İSTİKRAR ABİDESİ

2. Etap kampı bugün Antelya Bellek’te başlayan Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor A.Ş.’nin savunmadaki bel kemiği konumunda bulunan Fahrettin Bıyıklı, aynı zamanda takımın en istikrarlı futbolcusu konumunda.

DİYARBEKİRSPOR’UN İSTİKRAR ABİDESİ
 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu bu sezon Diyarbekirspor’un ilk devre boyunca oynadığı 19 maçın tamamında forma giyerek kulübün en istikrarlı futbolcusu olma unvanını eline geçirdi. “Bu sezon direkt çıkacağız” Yeşil kırmızılı kulübün Antalya’daki birinci etap kamp çalışmalarında da çok istikrarlı bir performans sergileyen Fahrettin Bıyıklı, geçen sezon play off’ta kaybettikleri şampiyonluğa bu sezon taraftarlarının desteğiyle kucaklayacaklarını söyledi. “Bunu başaracak güçteyiz” Şampiyonluğa olan inancının tam olduğunu belirten Bıyıklı, “Geçen sezon şampiyonluğu ne şekilde kaybettiğimizi bütün Diyarbakır gördü. Ama bu sezon biz şampiyonluğa direkt ulaşmak istiyoruz.

Play-Off maçları bize gelmiyor. Bu nedenle biz bu sezon direkt çıkmak için çabalayacağız. Lider ile aramızda çok az bir puan farkı var. Bunu kapatarak sezonu lider bitirip bir üst tura çıkmaya çalışacağız. Bunu başaracak güç ve potansiyele sahip bir takımız” dedi


Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER