DİYARBEKİRSPOR’UN MAÇLARI S.TEPE’DE GİBİ

Diyarbakır’da sezonun başlamasına az bir süre kala Atatürk Stadı’nın yıkım kararı nedeniyle ortaya çıkan stat krizi çözülüyor. Vali Hüseyin Aksoy’un sorunu çözmek üzere görevlendirdiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ,Amedspor ve Diyarbekirspor yönetimleriyle sürdürdüğü görüşmelerde iki takımın S.Tepe’deki Amedspor tesislerinde maç oynamalarını sağlamak için önemli oranda uzlaşma sağladı.

DİYARBEKİRSPOR’UN MAÇLARI S.TEPE’DE GİBİ

Diyarbakır’da sezonun başlamasına az bir süre kala Atatürk Stadı’nın yıkım kararı nedeniyle ortaya çıkan stat krizi çözülüyor. Vali Hüseyin Aksoy’un sorunu çözmek üzere görevlendirdiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ,Amedspor ve Diyarbekirspor yönetimleriyle sürdürdüğü görüşmelerde iki takımın S.Tepe’deki Amedspor tesislerinde maç oynamalarını sağlamak için önemli oranda uzlaşma sağladı. Sahanın bakım ve giderlerini ortak karşılayacak olan iki kulüp maçlarını burada yapacak.

 

MAÇ SAATİ DEĞİŞECEK

 

Hazırlanan protokol iki kulüp tarafından imzalanarak önümüzdeki günlerde Futbol Federasyonu’na gönderilecek. Stat değişikliği nedeniyle Diyarbekirspor-Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının başlama saati de değişecek. Daha önce 3 Eylül’de Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da oynanacağı açıklanan karşılaşmanın aynı gün S.Tepe tesislerinde 15.30 veya 16.00’da oynanması bekleniyor.

 

Atatürk Stadı’ndaki iş yerlerinin tahliyesine başlanırken,yıkım süreci de hızlandırıldı. 
Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER