DİYARBEKİRSPOR’UN YENİ HOCASI BELLİ OLUYOR

Taner Öcal’ın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Diyarbekirspor’da yeni hoca yarın (Cuma) belli olacak.

DİYARBEKİRSPOR’UN YENİ HOCASI BELLİ OLUYOR
 3.Lig 3.Grup’ta yeni sezona istediği başlangıcı yapamayarak 4 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi ile sadece 4 puan toplayabilen Diyarbekirspor’da teknik direktör belirsizliği son buluyor. Taner Öcal’ın Samsunspor’la deplasmanda oynanan kupa maçından sonra  ayrılmasıyla Muğlaspor maçına alt yapı antrenörü Şehmus Ay’ın yönetiminde çıkan Diyarbekirspor’da yeni hocanın yarın  belli olması bekleniyor. 3.Lig’de  yer alan bir takımı çalıştıran bir teknik adamla anlaşıldığı,bu hocanın söz konusu kulüple ilişkisini kesmesinin beklenildiği ifade edildi.

MURAT YİĞİTER FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU

Sezona iyi başlayan ve yoluna namağlup devam eden takımın teknik direktörü ile prensipte anlaşan Yeşil-Kırmızılı kulüp,futbol şubesinde de yeniden yapılanmaya gidecek. Eski futbolculardan Murat Yiğiter’in futbol şube sorumluluğuna getirilmesi bekleniyor. Sezon başından beri maçları izleyen ve aynı zamanda Diyarbekirspor’un alt yapı antrenörü olan Yiğiter’le yapılan görüşmelerin olumlu bir noktaya geldiği,yeni hocanın gelmesinden sonra kendisinin de göreve başlayacağı ifade ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER