DİYARBEKİRSPOR,ZİRVE YARIŞINDA YARA İSTEMİYOR

3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, yarın ligin iddialı takımlarından Kemerspor’a konuk olacak. Son 9 maçında 6 galibiyet ve 3 beraberlik alıp 21 puan toplayarak yenilmeyen Diyarbekirspor, 1 puan önünde olduğu Antalya temsilcisini yenerek zirve hedefine bir adım daha yaklaşmak,rakibiyle puan farkını açmak ve yenilmezlik ünvanını 10.maça çıkarmak istiyor.

DİYARBEKİRSPOR,ZİRVE YARIŞINDA YARA İSTEMİYOR
 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbekirspor, yarın ligin iddialı takımlarından Kemerspor’a konuk olacak. Son 9 maçında 6 galibiyet ve 3 beraberlik alıp 21 puan toplayarak yenilmeyen Diyarbekirspor, 1 puan önünde olduğu Antalya temsilcisini yenerek zirve hedefine bir adım daha yaklaşmak,rakibiyle puan farkını açmak ve yenilmezlik ünvanını 10.maça çıkarmak istiyor. Bugün  uçakla Antalya’ya gidecek olan  Diyarbekirspor, oradan da karayolu ile Kemer ilçesine geçerek Limak Limra Otel’de kampa girecek.
DEPLASMAN KARNESİNİ DÜZELTME PEŞİNDE

Bu sezon 7 deplasman maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 7 puan yazdıran Diyarbekirspor,ikinci galibiyetini alarak deplasman karnesini düzeltmek istiyor. Kemerspor 2003 ise kendi sahasında 7 maçta 5 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Gökhan Çakır ile sakatlıkları bulunan Mustafa ve Erhan forma giyemeyecek. Ali İhsan,Berat ve Sercan’ın da 18 kişilik kadroya alınmadığı kaydedildi.
Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçın hakemi Adana’dan Burak Cem Tahiroğlu.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER