DİYAR'DA 2 EKSİK VAR

3.Lig 3.Grup’ta Pazar günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Diyarbekirspor'da sarı kart cezalısı Hüseyin Bak ve sakatlığı devam eden Serdar Cansu forma giyemeyecek. Bugün Kocaeli’ne giden Diyarbekirspor,zorlu maçtan en az 1 puan çıkarak son 4 haftaya avantajlı girmek istiyor.

DİYAR'DA 2 EKSİK VAR
 DİYAR’DA 2 EKSİK VAR

3.Lig 3.Grup’ta 2.Lig’e doğrudan yükselme şansını kaybettikten sonra Play-Off’u da riske atmaya başlayan Diyarbekirspor, yarın kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Ligde üçüncü sırada yer alan Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takımda sarı kart cezalısı Hüseyin Bak ve sakatlığı devam eden Serdar Cansu forma giyemeyecek. Bugün  Kocaeli’ne giden Diyarbekirspor,zorlu maçtan en az 1 puan çıkarak son 4 haftaya avantajlı girmek istiyor.

 MAÇIN HAKEMLERİ İSTANBUL'DAN

Darıca İlçe Stadı’nda yarın (Pazar) saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. B Klasman Hakemi Çağdaş Altay’ın orta hakemlik yapacağı maçta Salim Şanlıer ve Okan Akbal yardımcı hakemik görevini yerine getirecek. Maçın 4.hakemi ise Mücahit Değermenci olarak açıklandı.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta Diyarbekirspor,Darıca Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup etmişti.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER