DİYAR'DA BÖLGE DERBİSİ ALARMI

Diyarbekirspor, kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Van Büyükşehir Belediyespor’la Pazar günü deplasmanda çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Taraftarlar,takımı yalnız bırakmamak için Van’a çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

DİYAR'DA BÖLGE DERBİSİ ALARMI
 3.Lig 2.Grup’ta 13.hafta doğu ve güneydoğu derbisine sahne olacak. Tire 1922’ye deplasmanda 4-0 gibi ağır bir sonuçla yenilerek liderliği kaybeden Diyarbekirspor,3 gün önünde yer aldığı Van Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

Şampiyonluk hedefleyen iki takım da mutlak 3 puan hesapları yapıyor. İki takım için de erken final anlamı taşıyan maça taraftarlar da büyük önem veriyor. Kazanan takımın avantaj sağlayacağı maç için Diyarbekirspor’lu taraftarlar Van’a gitmeye hazırlanıyor.

Takımda Cezalılar Var,Naklen Yayın Hazırlığı

Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Emrah Kiraz ve Tugay Kırcalı forma giyemeyecek. Kaleci Gökhan Yenigün’ün sakatlığı devam ediyor. Geçen hafta kadroda yer almayan Abdullah Çetin’in bu hafta takımdaki yerini alması bekleniyor.



Öte yandan Van Büyükşehir Belediyespor-Diyarbekirspor karşılaşmasının TRT Kürdi’de naklen yayınlanması bekleniyor. Bu konuda çalışma yapıldığı ve birkaç gün içinde açıklama yapılacağı ifade edildi.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER