DİYAR’DA İKİNCİ ETAP KAMPINA DOĞRU

Diyarbekirspor, sezon öncesi ikinci etap hazırlık kampına yarın Afyonkarahisar’da başlayacak. Kocaeli Kartepe’de gerçekleştirilen 15 günlük ilk etaptan sonra 3 gün izin yapan Yeşil-Kırmızılılar, 21 Ağustos’a kadar devam edecek ikinci etap için bugün toplanıp yeniden start verecek. Özel bir turnuvaya katılacak olan Diyarbekirspor,kamp sonuna kadar 5 maç yapacak.

DİYAR’DA İKİNCİ ETAP KAMPINA DOĞRU
 Diyarbekirspor, sezon öncesi ikinci etap hazırlık kampına yarın  Afyonkarahisar’da başlayacak. Kocaeli Kartepe’de gerçekleştirilen 15 günlük ilk etaptan sonra 3 gün izin yapan Yeşil-Kırmızılılar, 21 Ağustos’a kadar devam edecek ikinci etap için bugün toplanıp yeniden start verecek. Özel bir turnuvaya katılacak olan Diyarbekirspor,kamp sonuna kadar 5 maç yapacak.

GENÇ OYUNCULAR İKİNCİ KAMPA ÇAĞRILMADI

İlk etap kampına katılan genç oyuncular teknik heyet tarafından ikinci etaba çağrılmadı. Genç oyuncuların,Diyarbekirspor’un ilk kez katılacağı akademi liginde değerlendirileceği kaydedildi. Teknik Direktör Taner Öcal,genç oyuncuları beğendiğini ve bu oyuncuların gelecek vaat ettiğine dikkat çekerek,”Ancak kadro şişkinliği nedeniyle ikinci kampa katılmayacaklar. Diyarbakır dönüşünde yine A takımla idmana alarak değerlendireceğiz. Gözümüz üzerlerinde olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER