DİYAR'DA MALTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto 3.lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor, hafta sonu deplasmanda oynacağı Maltepespor maçının hazırlıklarına başladı

DİYAR'DA MALTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
 Geçen Hafta sahasında Muğlaspor’u 2 – 1 mağlup eden ve geçen hafta deplasmanad  Orduspor 2 – 1 mağlup eden Maltepespor istanbul’da karşılaşacaklar.

Diyarbekirspor, teknik derektör Ahmet duman nezeretinde çalışmalarına başladılar.Dün maçta oynamayan futbol cular idman yaptı. Yeşil – Kırmızııl takım bugünkü idmanlarında 3 x10 dakikalık koşu yaptılar. Koşunun ardından kültür fizik çalışması yapımdı. Daha sonrada teknik taktik çalıştılar. Yaklaşık iki buçuk saat süren idman boyunca  Yeşil – kırmızııl futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi.

 Teknik Direktör Ahmet Duman, Diyarbekirspor olarak oynayacakları her maçın kendileri için aynı değerde olduğunu belirterek,  “ Diyarbekirspor için seri başarılı sonuçlar alma zamanı gelmiştir. Bu yapabilecekte bir kadromuz vardır. Hangi maç olursa olsun bizim için alacağımız başarılı sonuç önemli  değil. Artık geriye dönük değildi hep ileriye dönük düşüneceğiz.  Diyarbekirspor zirveye çıkmaya layık bir takımdır . İdmanlarımızı Cuma gününe kadar sürdüreceğiz “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER