DİYAR'DA TOYSAL GİTTİ

Diyarbekirspor teknik direktör Bayram Toysal ile yollarını ayırdı

DİYAR'DA TOYSAL GİTTİ
 Diyarbekirspor Teknik Direktör Bayram Toysal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Bayram TOYSAL ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız . Kendisine ve ekibine vermiş oldukları emekleri için teşekkür ediyor ve bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar diliyoruz” denildi.

 "Kimseye Kırgın Değilim"
Ayrılma talebinin kulüpten geldiğini ve kendisinin de bunu saygı ile karşıladığını belirten Toysal ise,"Şampiyonluk yolunda rakibimiz olan önemli bir takımdan deplasmanda 1 puan aldık.

Dün maçtan sonra ayrılma konusunda benimle bir görüşme olmadı.Takım Diyarbakır'a döndü.Ben de  ailemle görüşmek için Ankara'ya gittim.Salı günü Turgutluspor maçı hazırlıklari için Diyarbakır'a gelecektim.

Akşam TRT Kürdi'de görevime son verildiğine dair yorum yapıldı.Sportif Direktör Numan Polat'ı arayıp bunu sordum,bana Feyzi başkanın böyle bir talebi olduğunu söyledi.Ben de saygı ile karşıladım ve karşılıklı anlaşıp yollarımızı ayırdık.

Salı günü  Diyarbakır'a gelip herkesle vedalaşarak ayrılacağım. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorduk ama olmadı.Futbolda bunlar var. Ne futbolculuğumda ne de antrenörlük hayatımda sorun olmadım.Edebimi ve saygımı her zaman korumasını bilirim.

Diyarbekirspor'a başarılar diliyorum.İnşallah hak ettiği şampiyonluğa ulaşacak buna inanıyorum.Asla kırgın değilim.Nasıl geliyorsak öyle de gideceğiz.

Çalıştığım sürede bana destek veren herkese teşekkür ediyorum.Diyarbakır her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER