DİYAR’DA YÜZ GÜLDÜREN HABERLER

Diyarbekirspor’da güzel görüntülerin sevinci yaşanıyor. Anadolu Bağcılar maçını izleyen Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu,galibiyet nedeniyle futbolculara sürpriz prim açıkladı.

DİYAR’DA YÜZ GÜLDÜREN HABERLER
 Diyarbekirspor’da güzel görüntülerin sevinci yaşanıyor. Anadolu Bağcılar maçını izleyen Kulüp Başkanı Bilal  Kadayıfçıoğlu,galibiyet nedeniyle futbolculara sürpriz prim açıkladı.

Taraftar ve futbolcu bütünleşmesi sevindirdi.

  Diyarbekirspor’da yüzler gülüyor. Diyarbekirspor,5 sezondur mücadele ettiği 3.Lig’de ilk kez ligin ilk haftasını galibiyetle geçirdi.

Maçtan iki gün önce kente gelerek önce İzzet Yıldızhan ve Bedri Ayseli’nin katıldığı ücretsiz halk konseri ile ilgilenen ve kent yöneticilerini ziyaret ederek manevi destek isteyen Başkan Bilal Kadayıfçıoğlu,taraftar grubu Azrailler’le de bir araya geldi.

TAKIMI KUTLADI TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Maç öncesinde takıma moral veren Başkan Kadayıfçıoğlu,mücadeleyi heyecan içinde takip etti. Karşılaşmayı İl Emniyet Müdürü Tacettin Arslan ve bazı kent yöneticileri ile beraber izleyen Kadayıfçıoğlu,galibiyetten sonra soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları kutladı,sürpriz bir prim rakamı açıklayarak oyuncuların sevincini katladı. Kadayıfçıoğlu,takıma verilen coşkulu destekten dolayı taraftarlara da teşekkür etti.

Bu arada uzun yıllar sonra yeniden taraftar-futbolcu bütünleşmesi yaşanması camiayı  mutlu etti.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2017, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER