DİYAR'DAN YENİ STAT VE KOMBİNE BİLET KARARI

Diyarbekirspor, yeni sezondaki maçlarını geçen sezon Play-Off’taki Tire maçıyla taraftar rekoru kırdığı yeni statta oynama kararı aldığını açıkladı. Kombine biletlerin birkaç gün içinde satışa sunulması bekleniyor.

DİYAR'DAN YENİ STAT VE KOMBİNE BİLET KARARI
 Geçen sezon Tire 1922 ile oynadığı Play-Off yarı final rövanş maçını yeni Diyarbakır stadında yaparak 41 bin taraftarın izlediği bu maçla 3.Lig’deki seyirci rekorunu kıran Diyarbekirspor, merakla beklenen yeni sezondaki maçların yeri konusunda önemli bir karar alarak maçlarını yeni statta oynamayı kararlaştırdı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarında yer alan açıklamada,” 2018/2019 futbol sezonunda oynayacağımız tüm lig maçlarımızı yeni Diyarbakır stadında oynayacağız. Kombine bilet çalışmalarına başlanmış olup gerekli duyuru ve bilgilendirmeler kulübümüzün sosyal medya ve resmi sayfalarından yapılacaktır” denildi.

Fiyatlar Ne Kadar Olacak?

Kombine biletlerin fiyatları hakkında açıklama yapılmadı. Ancak 100 ve 250 TL gibi sezonluk fiyatlar düşünüldüğü ifade ediliyor. Diyarbekirspor yönetimi,kombine biletlerden gelir elde etmeyi planlamadıklarını ancak buradan gelecek parayla stadın giderlerini karşılamayı planladıklarını dile getirdiler. Bilet fiyatlarının birkaç gün içinde belirlenmesi ve biletlerin satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER