DİYAR,HOCASIZ VE SEYİRCİSİZ

Osman Özdemir’le yollarını ayırdıktan sonra henüz yeni teknik heyetle anlaşmayan Diyarbekirspor, şampiyonluk yolunda kritik önem taşıyan maçta Pazarspor’u ağırlıyor. Saat 13.00’da başlayacak maç, Yeşil-Kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

DİYAR,HOCASIZ VE SEYİRCİSİZ
 Diyarbekirspor, şampiyonluk yarışındaki en önemli maçlarından birine bugün hem teknik direktörsüz hem de seyircisiz çıkacak. Uzun süre lider kalan ancak son haftalarda düşüşe geçen Pazarspor’la sezonun kırılma noktası maçlarından birine çıkacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,tüm dezavantajlarına rağmen 3 puan alarak moral bulmak ve yarışa devam etmek istiyor. 2 puan önünde yer aldığı Rize temsilcisini eli boş göndermenin hesaplarını yapan Diyarbekirspor, ilk yarıdaki 2-0’lık yenilginin rövanşını da almak istiyor.

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maç,PFDK’nın verdiği 1 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

 

Cezasını Tamamlayan Muhammed Kadroda

İstanbul bölgesi hakemi Oğuzhan Uğurlu’nun yöneteceği maç öncesinde Diyarbekirspor’da sezonu kapatan Yusuf Yağmur dışında eksik futbolcu yok. 1 maçlık sarı kart cezasını tamamlayan Muhammed Akarslan,bugünkü maçta forma giyebilecek.

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 10 maçta 6 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 20 puan toplarken,12 gol atıp 8 gol yedi. Pazarspor ise 10 deplasman maçında 4 galibiyet,4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 16 puan topladı,19 gol atıp 15 gol yedi.
Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2018, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER