DİYAR'IN ADI YETTİ

Amatöre de düşse gönüllerdeki tartışılmaz. Diyarbakırspor’un seçmelerine ilk iki günde 300 futbolcu adayı katıldı. Yoğun ilgi teknik heyet ve yöneticileri sevindirdi.

DİYAR'IN ADI YETTİ
SAHA KENARINDA İZDİHAM
Beyaz Tebeşir Tesisleri’nde önceki gün başlayan ve dün devam eden Diyarbakırspor seçmelerine gösterilen ilgi 45 yıllık efsanenin bölge halkının gönlüne nasıl kazındığını gösterdi. Teknik direktör Emin Sevmiş ve yardımcılarının nezaretinde yapılan seçmelere ilk gün 154,dün de 146 kişi olmak üzere toplam 300 kişi katıldı. Saha kenarında büyük bir izdiham meydana gelirken,teknik heyet seçim yapmakta zorlandı.
BEĞENİLENLER KADROYA ALINACAK
 Bazı profesyonel ve amatör takımlarda lisansı olan isimlerin yanı sıra Diyarbakırspor formasının hasretiyle yanan gençlerin de katıldığı seçmelerde teknik heyet,futbolcuları gruplara ayırarak çift kale maç yaptırdı. Beğeni toplayan isimler tek tek not edilirken,bugün yapılacak seçmelerin ardından beğenilen isimlerden elit kadro oluşturulacak. Bu kadroda daha sonra çeşitli elemeler yapılarak takıma seçilenler netleştirilecek.
AKYAPI :’DİYAR’IN FARKI BUDUR’
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Emin Akyapı,Diyarbakırspor’un bulunduğu lig ne olursa olsun insanlardaki yerinin ayrı olduğunu ifade ederek bu seçmelerde bunu bir kez daha yaşadıklarını söyledi. Akyapı,”Diyarbakırspor,BAL’da ama sıradan bir kulüp değil. Bu yüzden insanların bakışı diğer kulüplerle eşdeğer değildir. Yoğun bir katılım oldu. Teknik heyetimiz en iyilerini seçmeye çalışıyor.Daha sonra transfere de başlayacağız. Öyle büyük rakamlar verecek maddi gücümüz yok. Diyarbakırspor sevgisi para ile ölçülemez. Bunu aşılayarak başarıyı arayacağız.” dedi.

DİYARBAKIR SÖZ GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER