DİYAR’IN FİNAL MAÇI 22 MAYIS’TA İSTANBULDA OYNANACAK

Diyarbekirspor-Ankara Demirspor 2.Lig’e yükselme Play-Off final maçı 22 Mayıs Salı günü İstanbul’da oynanacak.

DİYAR’IN FİNAL MAÇI 22 MAYIS’TA İSTANBULDA OYNANACAK
Diyarbekirspor-Ankara Demirspor 2.Lig’e yükselme Play-Off final maçı 22 Mayıs Salı günü İstanbul’da oynanacak.

 

Tarihi Final İstanbul’da

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 16.00 olarak açıklandı. Diyarbekirspor, İstanbul başta olmak üzere ülkenin her yerindeki taraftarları final maçına davet etti.

 

TFF, Sonunda Karar Verdi

Ankara Demirspor’un İstanbul Atatürk Olimpiyat ve İzmir Atatürk Statlarından ısrar etmesi, Diyarbekirspor’un bu iki stadı istememesi, düşünülen diğer statlarla ilgili de başka sorunlar yaşanması üzerine günlerdir karar veremeyen Türkiye Futbol Federaasyonu (TFF) sonunda 3.İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda karar kıldı. Diyarbekirspor-Ankara Demirspor 3.Lig’den 2.Lig’e yükselme Play-Off final karşılaşması 22 Mayıs Salı günü bu statta oynanacak. Maçın başlama saati de 16.00 olarak açıklandı.

 

Taraftarlardan Kurumlara Çağrı

Final maçının oynanacağı şehir ve stat ile saatin belli olması, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. Taraftarlar, konuyla ilgili paylaşımlar yaparak herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Final maçında takımı yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar, valilik, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeler, DTSO,DTB ve DTB gibi kurumlardan sınırsız sayıda otobüs tahsis etmelerini istiyor.


 

“Herkesi Finale Davet Ediyoruz’

Diyarbekirspor, finali büyük bir taraftar desteğiyle oynayarak son 4 yılda finalde kaçırdığı şampiyonluğu bu kez yakalamak istiyor. Finali kazanmak için çok inançlı olduklarını belirten teknik sorumlu Faruk Türk,”Final maçı olduğu için elbette zor olacak Rakibimiz de şampiyon olmak istiyor. Ancak biz de kendimize güveniyoruz. Büyük taraftarlarımızın desteğiyle bunu başarmak istiyoruz. İstanbul başta olmak üzere ülkenin her yerindeki taraftarlarımızı, halkımızı Salı günkü finale davet ediyoruz” dedi.


HABER: TİGRİS HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2018, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER