DİYARIUM PAZAR GÜNÜ TARAFTARLARINA AÇILIYOR

Spor Toto 3.lig kırmızı grup kulübü Diyarbekirspor A.Ş tarafından Diyarıum Pazar günü açılıyor Diyarbekirspor’a ait lisanslı ürünlerin satılacağı Diyarıum’un 8 Kasım Pazar günü oynanacak Zara Belediyespor maçından önce satışlara başlayacağı kaydedildi.

DİYARIUM PAZAR GÜNÜ TARAFTARLARINA AÇILIYOR
 Spor Toto 3.lig kırmızı grup kulübü Diyarbekirspor A.Ş tarafından  Diyarıum Pazar günü açılıyor Diyarbekirspor’a ait lisanslı ürünlerin satılacağı Diyarıum’un 8 Kasım Pazar günü oynanacak Zara Belediyespor maçından önce satışlara başlayacağı kaydedildi. 

 Diyarbekirspor’a ait lisanslı ürünlerin satılacağı Diyarıum’un 8 Kasım Pazar günü oynanacak Zara Belediyespor maçından önce satışlara başlayacağı kaydedildi.   Başkan destek istedi Diyarbekirspor A.Ş Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı,kaliteli ürünleri cazip rakamlarla halkla buluşturacaklarını ifade ederek Diyarıum’a destek olunmasını istedi. İlhanlı, “Kentimize ve taraftarımıza layık olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Taraftar store istedi,biz de gerekeni yaptık. 1 yıllık çalışma sona erdi. Atatürk Stadı karşısında hizmet verecek Diyarıum hazır. Kısmet olursa Zara Belediyespor maçından önce satışlara başlayacağız ve daha sonra görkemli bir açılış yapmayı planlıyoruz. Ürünler için kaliteden ödün vermedik. Kimsenin aklında piyasadaki kötü örnekler kalmasın. “ şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER