DİYAR,TRABZON DEPLASMANINDA

Diyarbekirspor, yeni teknik heyeti ile ilk sınavını bugün Trabzon’da verecek.. Ligin başarılı ekiplerinden 1461 Trabzon’la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,kritik puan mücadelesinden zaferle ayrılarak zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Maçın başlama saati 13.00.

DİYAR,TRABZON DEPLASMANINDA
 3.Lig 2.Grup’ta son 3 maçında 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak bu süreçte kaybettiği 8 puanla liderlikten olan Diyarbekirspor, bugün yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Yeni teknik direktör Osman Özdemir, takımın başında ilk maçına bugün çıkacak. Ligin çıkışta olan ekiplerinden olan 1461 Trabzon ile deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor, galibiyet özlemine son vererek yeniden zirveye yaklaşmak ve son haftalarda üzdüğü taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

 

UÇAK SİS NEDENİYLE KALKMADI,OTOBÜSLE GİTTİ

Diyarbakır'daki uçaklar dün sisd nedeniyle kalkış yapamadığı için karayolu ile Trabzon’a gitmek zorunda kalan  Diyarbekirspor’da takımdan ayrılan Vedat Budak’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Umut Dilek'in de forma giyemeyeceği bildirildi. Teknik patron Özdemir’in kazanmayı hedefleyen hücüm ağırlıklı bir kadroyu tercih etmesi bekleniyor.

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı Kırklareli bölgesinden hakem Ömer Şivka yönetecek. Yardımcı hakemlik görevini İstanbul’dan Murat Erölmez ve Efe Kurtuluş’un yerine getireceği karşılaşmada 4.hakemliği Edirne’den Gökhan Alkayalar yapacak.

                                  

DİYARBEKİRSPOR'UN DEPLASMAN KARNESİ

 1461 Trabzon,bu sezon evinde 7 maç yaparken,2 galibiyet,1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 7 puan topladı. Diyarbekirspor ise 7 deplasman maçında 3 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 11 puan yazdırdı.

Geçen sezon Diyarbekirspor’da forma giyen Sefacan Taşkolu,bugün 1461 Trabzon forması ile eski takımına karşı mücadele edecek. 1461 Trabzon’u Trabzonspor’un eski futbolcularından Hamdi Zırvalioğlu (Küçük Hamdi) çalıştırıyor. 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER