DİYAR,YARA SARMA PEŞİNDE

Son 2 maçında berabere kalarak 4 puan kaybeden Diyarbekirspor, bugün Rize'de Pazarspor'la karşılaşacak. Aynı puana sahip 2 takımın mücadelesi saat 14.30'da başlayacak.

DİYAR,YARA SARMA PEŞİNDE
 3.Lig 2.Grup’ta son 2 maçında deplasmanda Muğlaspor ve evinde Ergene Velimeşespor’la berabere kalarak hem 4 puanı,hem de averajla zirveyi kaybeden Diyarbekirspor,aynı puana sahip olduğu Pazarspor’la bugün deplasmanda karşılaşacak.

Pazar İlçe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Cihan Ataş yönetecek. Yeşil-Kırmızılı takım,2 maçlık galibiyet özlemine son vermek ve yeniden liderliğe yükselmek istiyor.

 

TARAFTAR MESAFE TANIMIYOR.
RİZE DEPLASMANINDA OLACAKLAR

Önceki gün gittiği Rize’e Çaykur Rizespor tesislerinde son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayan Diyarbekirspor’un en büyük endişesi kötü olan saha zemini ve maç saatinde beklenen karadenizin klasik olumsuz hava koşulları.

Diyarbekirspor,bu sezon deplasmanda oynadığı iki lig maçında bir galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan topladı. Pazarspor ise evindeki iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik alarak hanesine 4 puan yazdırdı.
Bu arada Azrailler Grubu'nun organizasyonunda dün gece yola çıkan taraftarlar,bugünkü maçta Diyarbekirspor'u destekleyecek. Çok sayıda taraftar,kilometrelerce yol giderek takımın yanında olacak.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER