DİYAR,YENİDEN ÇIKIŞ PEŞİNDE

Diyarbekirspor, Faruk Türk yönetiminde ilk sınavını bugün kendi sahasında Erokspor’a karşı verecek. Seyrantepe’de saat 14.30’da başlayacak maçta hedef mutlak galibiyet. Bu maçı kazanıp şampiyonluk ve Play-Off yarışında yeni bir heyecan yaratmak istiyor.

DİYAR,YENİDEN ÇIKIŞ PEŞİNDE
 Sezon başlamadan Necat Gürpınar’la, sezon içinde de Bayram Toysal,Osman Özdemir ve Levent Kartop’la çalışıp daha sonra yollarını ayıran Diyarbekirspor’un sezon içindeki 5.teknik patronu olan Faruk Türk bugün siftah yapacak. Geçen hafta deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne 4-0 yenilerek liderin 7 puan gerisine düşen,şampiyonluğu zora sokan ve Play-Off şansı da tehlikeye giren Diyarbekirspor, Diyarbakırlı isimlerden oluşan yeni teknik heyetiyle yeni bir sayfa açmak istiyor.

 

Rakipte Tanıdık İsimler Var

 Rakip, ligin rahat ve iddiasız takımlarından Kasımpaşa Erokspor,hedef 3 puan alıp şampiyonluk umudunu az da olsa korumak ve Play-Off yolunda adım atmak. Yeşil-Kırmızılı takımda sezonu kapatan Yusuf Yağmur dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçta Adana bölgesi hakemi Metehan Alpat düdük çalacak.

Erokspor’da Diyarbekirspor’un eski futbolcuları Mert Somay,Adem Aydın ve Barış Ataş da yer alıyor.

 

Diyarbekirspor Evinde Başarılı

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasında 12 maç yaparken,8 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak bu alanda 26 puan topladı. İç sahada 26 gol atan Diyarbekirspor,kalesindeki 11 gole de engel olamadı. Erokspor ise 13 dış saha maçında 4 galibiyet,6 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 18 puan topladı,13 gol atıp 9 gol yedi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Diyarbekirspor,Erokspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu.

 

 

Teknik Heyet Tamamlandı

Diyarbekirspor’da Faruk Türk’ün teknik sorumluluğunda görev yapacak teknik heyet tamamlandı. Ekipte yer alacak antrenörler Diyarbakırlı isimlerden tercih edildi. Kayhan Sünbül,Süleyman Özdoğru ve Oktay Kahraman,Türk’ün yardımcıları olarak görev yapacak.

 

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2018, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER