DOĞUKAN, KENDİNE GÜVENİYOR

Spor Toto 2.lig kırmızı grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un Coca – Cola Akademi ligi Çukurova gurubunda macadele eden takımlarından U – 15’şin genç defans elemanı Doğukan Karakuzu kendine güveniyor.

DOĞUKAN, KENDİNE GÜVENİYOR
 Futbola sevgisi aile boyu olan genç yetenekli, takımının beğenilen ilerisi için büyük ümit vaad eden stoperi Doğukan Karakuzu,yaptığı açıklamada, “ Kendimi bildiğimden beri futbol topunun peşindeyim.

Kulübümü çok seviyorum,U – 15 takımındaki defans mevkimde her geçen gün daha başarııl olduğumu görüyorum. Çünki futboldan zarar gelmez meziyet kazandırır. Kendimi her konuda güçlü hissediyorum futbolla. Mahalle ve okuldaki futbolumu takımımdada sürdürüyorum. Her genç arkadaşım gibi bende okul ve futbolden başka hiç bir şeyi düşünmüyorum. Mevkim’de kendime güveniyorum. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulübü, kentimizde alt yapıya büyük önem veren takımların başında geliyor.

Bizde bize güvenenlere karşı mahçup olmamak için bize öğretilenleri harfiyen sahadakı futbolumuza yansıtıyoruz.Benimde hedefim kentimizin temsilcisi külubümüzün A takımında olnamaktır “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER