Dsi Halı Saha Turnuvası Başladı

Diyarbakır’da DSİ 10. Bölge Müdürlüğü’nce düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.Turnuvanın açılış törenine, DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal, Dsispor Kulüp Başkanı Hasan Kılıç, Vali Yardımcısı Zafer Engin, Sur İlçe...

Dsi Halı Saha Turnuvası Başladı
Diyarbakır’da DSİ 10. Bölge Müdürlüğü’nce düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

Turnuvanın açılış törenine, DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal, Dsispor Kulüp Başkanı Hasan Kılıç, Vali Yardımcısı Zafer Engin, Sur İlçe Kaymakamı Aydın Ergün, Yenişehir İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, İl Hakem Kurulu Başkanı Aykut Gençoğlu, TES-İŞ 2 Nolu Şube Yöneticileri, DSİ Kurum çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 1 ay sürecek olan turnuva, vali yardımcıları ve Diyarbakırspor’da forma giymiş eski futbolcularından oluşan takım ile DSİ yöneticilerinden oluşan takım arasında yapılan dostluk maçı ile başladı.

Vali Yardımcısı Zafer Engin böyle organizasyonların kaynaşma açısından büyük fayda sağladığını söyledi. Engin, “Bu tür etkinliklerin kaynaşma ve dayanışmaya vesile olduğu bir gerçektir. Kaybedenin olmadığı kazananın tamamen dostluk olması dileğiyle tüm takımlara başarılar diliyorum. Böylesi güzel bir etkinliği düzenleyen başta DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal olmak üzere tüm DSİ camiasını kutluyorum” dedi.

DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal, ”Biz DSİ olarak yaptığımız asli görevlerimizin yanı sıra kurum içinde personellerimizin motivasyonunu artırmak, personeller arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak için, her yıl rutin olarak bu tür sosyal aktiviteleri yapmaktayız. Bu yılda bu turnuvayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER