Duran'ı Durduramıyorlar!

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdülkadir Duran ve beraberindeki heyet Galatasaray Kulübüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Duran'ı Durduramıyorlar!
Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdülkadir Duran ve beraberindeki heyet Galatasaray Kulübüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Diyarbakırspor heyetiyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. 

Galatasaray Spor Kulübü, barış ve kardeşlik köprüsü projesi ile şampiyonluk kutlamalarının bir bölümünü Diyarbakır’da organize edip, burada bir de hazırlık maçı yapacak.

45 yıl aradan sonra Amatör Küme’ye düşen Diyarbakırspor’un Kayyum Heyeti Başkanı Abdulkadir Duran, Galatasaray’ın Süper Lig’de şampiyon olmasının ardından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile toplantı düzenlediklerini söyledi. Kendisinin barış ve kardeşlik köprüsü adı altında bir projesi olduğunu ve bu projeyi Aysal ile paylaştığını aktaran Duran, Galatasaray’ı Diyarbakır’a davet ettiklerini belirtti. Galatasaray Spor kulübü Başkanı Aysal’ın tekliflerine iki gün önce cevap verdiğini dile getiren Duran, “Dün Türk Telekom Arena Stadı’nda Ünal Aysal ve Lütfi Arıboğan Başkan Yardımcısı ile birlikte toplantı yaptık. Çalışmaları ortaya koyduk. Barış ve kardeşlik üzerine dostluk maçı için en kısa zamanda geleceklerini bir hafta on gün içerisinde bekliyoruz. Fatih Terim teknik direktör ile de kendileri görüştüler. Gerekli talimatları ilettiler, barış ve kardeşlik projesi üzerine olduğunu doğu ile batının birleşmesi açısından. Bir de şampiyonluk kutlamasının bir bölümünü de burada yapacağız. Güneydoğu ve Doğu’ya mahsus olmak üzere. Ayrıca alt yapı teknik olarak burada kurulması için proje üzerinde de anlaşmaya vardık. Galatasaray Spor Kulübü Diyarbakır’da altyapı sporcu yetiştirmek için teknik direktör ve hocalar gönderecek. Tabi teklifimizi biz onlara ilettik. Birlikte yapalım diye. Buna da tamam dediler. Ayrıca tesisleşme konusunda kendileri ile ortak bir tesis kurmak adına harekete geçeceğiz” dedi.

“3 TRİLYONA KULÜBÜN BORÇLARI SİLİNİYOR”

Diyarbakırspor’un borçları ile ilgili yaptığı çalışmaları da Ünal Aysal’a verdiğini kaydeden duran şöyle devam etti:

“Anapara olarak 15 trilyon ama faizi ile birlikte bu para 33 trilyon olmuş bulunmakta. Ancak ben birebir futbolcu antrenörlere yaptığım görüşmeler neticesinde toplamda en fazla 3 trilyon paraya Diyarbakırspor’un bütün borçları siliniyor. Ben bu çalışmamı kendisine götürdüm, inceledi. Sağolsun başkanımız epey ilgilendi. Bu konu ile ilgili olarak Başbakan ile bizzat kendisinin görüşeceğini kaydetti. Şu an birinci önceliğimiz bu borçların ödenmesi ikinci önemli olan hazine arazisi üzerine 49 yıllığına anlaşıp geliri kulübümüze ait olmaz üzere düğün salonu, konferans salonu, yüzme havuzu, halı sahalar yapmak ve geliri Diyarbakırspor’a olmak kaydıyla şerh koyacağız. Satılamaz devredilemez diye. Sürekli bir gelir kaynağı oluşacak. Diyarbakırspor sadaka kültürü ile gidemez. Galatasaray Kulübümüz'den tarih bekliyoruz. Sayın başkanımız bize bilgi verecekler. Biz de bunu duyuracağız.”

NOT: Koyu ile yazılan haber detayı haberler.com'dan alıntıdır.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet diyar
mehmet diyar - 11 yıl Önce

bu zerzevat nerden çıktı...bu mahluku galiba diyarabkırsporu soyan hırsızlar görevlendirmiş...bu mahlukta utanma diye birşey yok ...tama bir mahluk ricam bu mahlukun haberlerini vermeyin ...

SIRADAKİ HABER