E.B.B.L.'de Kuralar Çekildi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bugün çekilen kura sonucu İlimizi E.B.B.L. de temsil edecek olan Baglar Belediye spor erkek takımı Lige 5. Gruptan katılacak.

E.B.B.L.'de Kuralar Çekildi
 Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bugün çekilen kura sonucu İlimizi E.B.B.L. de temsil edecek olan Bağlar Belediye spor erkek takımı Lige 5. Gruptan katılacak.
  
Konu ile ilğili bilgi veren takım Baş Antrenörü Özgür BÜYÜK "bugün çekilen kura sonucunda 6 takımın oluşturduğu grupta yer aldık.Lig de 51 takım mücadele edecek grubunda başarılı olan 32 takım elemasyona tabi olacak ve sonuçta başarılı olan 2 takım 3.lig de yer alacak.Grubumuzda Tunceli,Mardin,Sivas,malatya ve ş.urfa takımları ile mücadele edecegiz ilk maçımızda 1 Kasım 2014 tarihinde kendi sahamız da Tunceli İl Özel İdare takımı ile olacak.Amacımız İlimizi ve Belediyemizi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olarak bize güvenenleri mahcup etmemektir.Oynayacagımız tüm maçlarımız da basketbol ve sporsever herkesi yanımız da görmek bizi mutlu edecektir ayrıca Bu lig de yer alan bütün takımlara kazasız belasız sakatlanma yaşanmadan fair play çerçevesinde geçen iyi bir sezon dilerim."dedi.

EBBL 2014 - 2015 SEZONU

5. GRUP FİKSTÜRÜ
1- Tunceli İl Özel İdaresi
2- Diyarbakı Bağlar
3- Şanlıurfaspor
4- Mardinspor
5- Sivasspor
6- Malatyaspor 
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER