EDEMEN : AMEDSPOR ÖYLE YA DA BÖYLE AYAĞA KALKACAK

Amedspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, kulübün maddi sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Ama öyle yada böyle bu takımı ayağa kaldıracağız” dedi.

EDEMEN : AMEDSPOR ÖYLE YA DA BÖYLE AYAĞA KALKACAK
 Deplasman maçlarında seyirci yasağı, ırkçı saldırılar ve para cezaları ile gündeme gelen Amedspor, bu sezon çok ciddi maddi sıkıntılar yaşıyor. Kulüp Başkanı Nurullah Edemen ve yönetim kurulu üyeleri, maddi sorunların çözümü için çalmadık kapı bırakmıyor.

Vali ve belediye destek vermiyor

Kent içinde ve dışında yürüttükleri çalışmalara ilişkin Tigris Haber’e konuşan Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, “Ne yazık ki bir süredir ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz.

Valilik ve belediye kulübümüze destek vermiyor. Ama bu sorunların çözümü için uğraşıyoruz. Deyim yerindeyse çalmadık kapı bırakmayacağız. Kentteki tüm STK’lara gideceğiz. Kent birleşenleri olarak öyle yada böyle bir araya gelip sorunları çözeceğiz.

Görüşme ve çalışmalarımız var. Amedspor ayağa kalkacak. Kent içinde de dışında da bir takım görüşmelerimiz sürüyor. Bizler sonuçta bugüne kadar yapabildiklerimizi yapmışız bundan sonra da bu konuların çözümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: TİGRİS HABER / RECEP YILDIZ

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER