Efsane Başkan Dilek'i Kaybettik

1985-86 sezonunda başkanlık yaptığı Diyarbakırspor'u Süper Lig'e taşıyan Diyarbakır eski belediye başkanı ve eski milletvekili Nurettin Dilek,tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti. Dilek'in vefatı spor camiasında derin üzüntü yarattı.

Efsane Başkan Dilek'i Kaybettik

Diyarbakırspor eski başkanlarından Nurettin Dilek’in uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetmesi kentte üzüntü ile karşılandı.

1985-86 sezonunda Diyarbakır Belediye Başkanı iken aynı zamanda Diyarbakırspor başkanlığı da yapan ve Yeşil-Kırmızılı takımı Süper Lig’e taşıyan Dilek,tedavi gördüğü Ankara’da hayata gözlerini yumdu. Dilek’in cenazesi, vasiyeti üzerine memleketi Diyarbakır’da toprağa verilecek.

Spor Camiası Üzgün

Aynı zamanda iki dönem Anavatan Partisi’nden Diyarbakır Milletvekilliği de yapmış olan Dilek’in vefatı başkanlık yaptığı Diyarbakırspor camiasında derin üzüntü yarattı.

Sosyal medyada paylaşımlar yapan eski futbolcular,spor adamları ve taraftarlar Diyarbakırspor’a önemli hizmetlerde bulunmuş olan Nurettin Dilek’in vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Diyarbakırspor’dan Taziye Mesajı

Diyarbakırspor kulübü  sosyal medya hesabından açıklama yaparak,”Kulübümüzün başkanlığını yaptığı 1985-86 sezonunda şampiyon yaparak Süper Lig’e taşımış olan Diyarbakır eski belediye başkanımız ve eski milletvekilimiz sayın Nurettin Dilek’in vefatını derin üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allahtan rahmet,sevenlerine,ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vejdi Demir
Vejdi Demir - 4 yıl Önce

Başkanım ,Abime Allahtan rahmet diliyorum gerçekten benim için çok değerli bir abimdi,, mekanı cennet olsun Dilek ailesine başsağlığı diliyorum hepimizin başı sağolsun çok üzgünüm ,,

Halil Ibrahim kilic
Halil Ibrahim kilic - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın kalanlara sabır versin inşAllah rahmete anıyoruz.

SIRADAKİ HABER