EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Diyarbakır 1.Amatör Ligi Play-Off Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Kocaköy Gençlikspor'u 1-0 yenen Diyarbakırspor,2'de 2 yaparak puanını 6'ya çıkardı ve Süper Amatör Ligi'ne yükselme şansını  bir hayli artırdı.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

DİYARBAKIRSPOR ŞAMPİ...
Seyrantepe tesislerinde oynanan maçın ilk 45 dakikası 0-0 sona ererken,80.dakikada Hasan İnci'nin asistinde kafayla topu ağlara gönderen Senegalli İbrahim Cisse,Diyarbakırspor'u galibiyete taşıdı.
Gelecek hafta Diyarbakır Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor,bu maçı kazanması halinde bitime iki hafta kalan Süper Amatör Ligi'ne yükselmeyi garantileyecek.


DİYARBAKIRSPOR SEVGİSİ LİG TANIMIYOR
Diyarbakırspor'un bugün 1-0 kazandığı Kocaköy Gençlikspor maçına taraftarlar ve spor adamları yoğun ilgi gösterdi.
Soğuk ve yağışlı havaya rağmen tribünler doldu,tribünde yer bulamayan çok sayıda spor adamı da saha kenarında maçı izleyerek Diyarbakırspor'a destek verdi.

Kulüpten Taraftarlara Teşekkür

Diyarbakırspor Kulübü, Kocaköy Gençlikspor karşısındaki centilmence desteklerinden dolayı Yeşil-Kırmızılı taraftarlara teşekkür etti.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kocaköy Gençlikspor ile oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Play Off 2.Hafta maçında, iki güzide taraftar derneğimiz olan Özgençler ve Azrailler’in öncülüğünde tribünleri doldurup 90 dakika boyunca coşkulu bir şekilde destek verip Diyarbakırsporluluk duruşunu bir kez daha gösteren büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz.. Sizlerin alkışı hak eden müthiş desteğiniz ile Play Of’tan Diyarbakır Süper Amatör Ligine yükselmek için şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan sonra da her şartta, aynı centilmence tavrınızı sürdüreceğinizi, sahada terinin son damlasına kadar mücadele ederek bizleri mutlu sona ulaştıracak olan takımımıza aynı desteği vereceğinizi biliyor, minnetlerimizi sunuyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER