Efsane Kaptan Göreve Başladı

Diyarbekirspor, 1997-2001 yılları arasında Diyarbakırspor formasını giyen ve takım kaptanlığı yapan Teknik Direktör Şenol Demir ile anlaştığını açıkladı. 19 yıl sonra kente gelen Demir, kulüp tesislerinde yöneticiler ve futbolcular ile bir araya geldikten sonra takımın başında ilk idmana çıktı,hedefinin takımı şampiyon yapmak olduğunu söyledi.

Efsane Kaptan Göreve Başladı

Diyarbekirspor, teknik direktörlük görevine Diyarbakır’daki spor kamuoyunun tanıdığı önemli bir ismi getirdi.

1997-2001 yılları arasında formasını giydiği ve takım kaptanlığı yaptığı Diyarbakırspor’da Süper Lige yükselme sevinci yaşayan Şenol Demir, kente gelerek göreve resmen başladı.

Yöneticiler ve kulüp çalışanları tarafından karşılanan Demir, daha sonra futbolcularla bir araya gelerek hedeflerini anlattı.

Avşar :”Şenol Hocanın Hırslı Yapısına Güveniyoruz”

Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Diyarbakır’ı bilen ve burada sevilen bir isim olan Şenol Demir’i göreve getirdiklerini söyledi. Şenol Demir’in hırslı yapısı ve kentle olan pozitif bağı nedeniyle başarılı olacağına inandıklarını anlatan Avşar,”Şenol hocamız Diyarbakırspor’un efsanelerindendir. Futbolcu olarak çok hırslı ve kararlı bir yapısı vardı. Teknik adam olarak da yıllar sonra Zonguldakspor’u 2.Lig’e çıkardı. Şimdi sıra Diyarbekirspor’da inşallah. Başarılı olacağına inanıyoruz.  Bugün itibarıyla takımın başına geçti. Futbolcu olarak yaşadığı şampiyonluğu teknik adam olarak da yaşatacağına olan inancımız tamdır. Tüm kamuoyundan ve taraftarlarımızdan bu kritik süreçte destek bekliyoruz” dedi.

“Diyarbakır Benim Memleketim Gibidir”

Kulüp Başkanı Turan İlgi ve yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda takımın durumunu değerlendiren Şenol Demir, ikinci memleketi olarak gördüğü ve çok sevdiği Diyarbakır’da teknik adam olarak şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Demir,”Diyarbakır’da çok güzel günlerimiz oldu. Burada şampiyon olduk. Gönül bağım hiçbir zaman kopmadı. Herkes beni Diyarbakırsporlu Şenol olarak biliyor. Böyle hatırlanmak hoşuma gidiyor. Aklım her zaman burada oldu ve yakından takip ettim. İkinci memleketim olarak gördüğüm Diyarbakır’ın sporda bu durumda olmasını kabullenemiyorum. Diyarbakır’ın potansiyeline,sizlere ve camiaya güvenerek geldim. Çok heyecanlıyım, bir o kadar da hırslı ve inançlıyım. El ele vererek önce bu takımı Play-Off’a, oradan da 2.Lig’e taşımak istiyoruz” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER