Efsane Vehbi Günay İçin Memleketinde Buluşacaklar

Diyarbakır’daki masterler takımlarından forma giyen isimlerden oluşan Diyarbakır Masterler Birliği Karması ,Diyarbakırspor’un efsane futbolcusu Vehbi Günay adına memleketi Giresun’da düzenlenecek turnuvaya katılacak. 18-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak turnuvada bir çok eski ünlü futbolcu forma giyecek.

Efsane Vehbi Günay İçin Memleketinde Buluşacaklar

Diyarbakır Masterler Birliği futbol takımı,Diyarbakırspor’un efsane futbolcusu Vehbi Günay adına memleketi Giresun’da düzenlenecek turnuvaya katılacak.

Diyarbakırlı olan Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’ın katkılarıyla düzenlenen ve 4 gün devam edecek turnuvada Diyarbakırspor’un efsane futbolcularından Vehbi Günay,Baykul Tüysüz,Vahdet Tekeli ,Ümit Ozan Kazmaz ve Şehmus Suna ile Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş de forma giyecek.

Turnuvada Diyarbakır, Bandırma, Ege Şöhretler ve Giresun Görele takımları yer alacak.

“Bizim İçin Gurur Verici”

Diyarbakır Masterler Birliği Başkanı Veysi Akar,Diyarbakırspor’un tarihine damga vuran futbolcuların ter dökeceği turnuvaya Diyarbakır olarak katılmalarının anlamlı olduğunu söyledi. Akar,”Kentimizin ortak değeri olan Diyarbakırspor’umuzun geçmişini önemsiyoruz. Çünkü çocukluk ve gençlik dönemlerimizde takip ettiğimiz Diyarbakır sporda forma giyen Vehbi, Baykul, Ayhan, Ergün, Vahdet, Vedat, Tuncay ve diğer ağabeylerimizin büyük başarıları bizlere futbolu çok sevdirmiştir. Vehbi Günay adına düzenlenen bu turnuvanın bir parçası olmak bizi çok mutlu ediyor.

Katkı Sunanlara Teşekkür

Bu güzelim turnuvayı hazırlayan başta Recep Çolak Başkanımız olmak üzere Görele Belediye Başkanı sayın Tolga Erener, turnuvaya katılım sağlayan takımlar, takımımızda forma giyecek olan Vehbi Günay , Görele Kaymakamı hemşerimiz sayın Erdoğan Turan Ermiş ve takımımızın güzide oyuncularına çok çok teşekkür ediyoruz.Kadim şehrimiz olan Diyarbakır’ımızı Karadeniz turnuvasında en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyoruz.”dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER