EĞİTİMCİLER SAHADA BİR BAŞKA

Diyarbakır’da eski futbolcu olan eğitimcilerin oluşturduğu Öğretmen Masterler Takımı,bölge futboluna renk katan Masterler Ligi’nde başarıdan başarıya koşuyor. Öğretmen Masterler Derneği Başkanı Evran,futbolun yanı sıra sosyal faaliyetlere de yönelerek bu alanda farkındalık yaratacaklarını söyledi.

EĞİTİMCİLER SAHADA BİR BAŞKA
 13 takımın katılımı ile başlayan ve devam eden,Diyarbakır’ın yanı sıra komşu kentlerden takımların da katılımı ile bölge ligine dönüşen Masterler Ligi, renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.

Yıllar önce uygulanan ve futbola renk katan ancak sonraki dönemlerde unutulmaya yüz tutan mahalli liglerin havasını geri getiren ligdeki maçlar ve heyecan,profesyonel ligleri aratmıyor. Amatör liglerin kalitesini aşan ligde hemen her meslek grubunda bulunan eski futbolcular forma giyerek kaliteyi yükseltiyor.

 

‘Çok Faydalı Bir Lig Oluyor’

Yeni kurulan Öğretmen Masterler Futbol Takımı, ligde namağlup şekilde ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Eski futbolcu olan  eğitimcilerin oluşturduğu iyi futbolu ile lige renk katarken,centilmence tutumlarıyla da alkış alıyor. Öğretmen Masterler Derneği Başkanı Fatih Evran,faal futbolu bırakan ve eğitimci olarak topluma hizmet etmeye devam eden isimlerden oluşan takımla lige katıldıklarına dikkat çekerek,bu güzel ligi oluşturan Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar ve ligin oluşumunda emeği olan herkese teşekkür etti.

 

‘Okullarda Paneller Düzenleyeceğiz’

Futbolun dışında sosyal faaliyetlere de yöneleceklerini belirten Evran,”Okullarda paneller düzenleyerek eğitici çalışmalar gerçekleştirmek gibi bir hedefimiz var.

Bununla beraber yardıma muhtaç çocukları ve öğrencileri tespit ederek imkanlarımız dahilinde eğitim yardımı sunmak istiyoruz. Bu topluma karşı borcumuzu en iyi şekilde ödemek istiyoruz. Futbol takımımız da lige güzel bir heyecan kattı. Hedefimiz tabi şampiyon olmaktır ancak daha önemlisi futbol oynamak ve diğer takımlardaki kardeşlerimizle dayanışma oluşturmaktır” dedi.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER