EMRE AKTAŞ, DİYARBEKİRSPOR’DA

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor yoğun tempoda Antalya Bellek’te günce çift idmanlar ikinci yarı pazırlıklarını sürdüdürken, ikinci transferini yaptı.

EMRE AKTAŞ, DİYARBEKİRSPOR’DA
 Yeşil – Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “ Ligin 2. Yarısında başarılı ve 2. Lige terfi edecek Diyarbekirspor için mevcut kadromuzu güçlendiriyoruz 

Diyarbekirspor'umuz, Sivasspor’dan renklerine bağladığı savunma oyuncusu Gökhan Payal’dan sonra bir transfer daha gerçekleştirdi. Sezonun ilk yarısında 3.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği’nde 1’i kupa ve 17’si lig olmak üzere 18 maçta forma giyip 5 gol kaydeden Emre Aktaş’la anlaştık. Emre, Antalya’da sözleşme imzaladıktan sonra devam eden kamp çalışmalarımıza katıldı.
Emre, daha önce Süper Lig’de Osmanlıspor,Malatyaspor ve Adanaspor gibi takımlarda forma giydi. Batman Petrolspor,Karşıyaka,Bugsaşspor takımlarında da oynamış olan tecrübeli futbolcunun kariyerinde 67 golü var. Takımımızın iyi bir kadrosu var. Teknik heyetin talebi üzerine bazı mevkilere takviye yapmayı kararlaştırdık ve bu doğrultuda şu ana kadar 2 takviye yaptık. Gökhan Payal ve Emre Aktaş’ın hem tecrübeleri hem de kaliteleri ile takımımızın gücüne güç katacağına inanıyoruz. Teknik heyetin talebi olursa ve ihtiyaç hissedilirse başka transfer de yapabiliriz.








Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER