En Pahalı 1000 TL,En Ucuz 250 TL

Amedspor'un yeni sezon kombine biletlerinin fiyatları 1000 ve 250 TL arasında değişiyor. Maç başına fiyat ortalaması 14 TL olarak dikkat çekiyor. Başkan Metin Kılavuz,iki markette satışa sunulan biletler için taraftarlara çağrıda bulundu.

En Pahalı 1000 TL,En Ucuz 250 TL

Amedspor’da Umut Kombine Satışlarında

Taraftarın İlgisi İçin Videolu Tanıtım

Amedspor’un Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynayacağı yeni sezondaki maçlarda geçerli olacak kombine biletlerin fiyatları belli oldu. Kulübün büyük umut bağladığı biletler Tezgel ve Çarmar marketlerinde satılıyor.

Sosyal medya üzerinde yayınlanan tanıtım videosu ile kombine biletler için taraftarlara çağrı yapıldı.

Bilet fiyatları,VİP 1000 TL,VİP Altı Kapalı Tribün 500 TL ve Maraton Tribünü 250 TL olarak açıklandı.

Kulübün çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Metin Kılavuz, kamuoyuna yaptığı 10 maddelik açıklamada taraftarlardan ve halktan kombine bilet alarak kulübe ekonomik katkı sunmalarını istedi. Kılavuz,”30 Haziran’da gerçekleşen Olağan Kongresiyle kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu göreviyle onurlandırılmıştık.Bir aylık süreç içinde tam zamanlı emek yoğunlaşması ile çalışma yürüttük. Çalışmalarımızı asil, yedek yönetim ayrımı olmadan demokratik ve kollektif akıl perspektifiyle yürütüyoruz.” dedi.

Başkan Kılavuz’dan İcraat Açıklaması

Şu ana kadar yapılan çalışmaları maddeler halinde aktaran Kılavuz,” Yönetim kurulu daha güçlü bir kurumsal yeterlilik inşaası sürecini kapsamlı tartışmış, acil, kısa, orta ve uzun vadeli planlamaları yapmıştır. Bu süreç devam ettirmektedir.

Taraftar guruplarımız ile daha güçlü bir birlikteliğin düşünsel ve pratik boyutlarının tartışıldığı bir kahvaltılı toplantı düzenlenmiştir. Kulüp faaliyetlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması çok önemlidir. Bu kapsamda yerel ve ulusal basın emekçileri ile kahvaltılı basın toplantısı düzenlenmiştir. Bu konuda başta NTV’de tam gün olmak üzere bir çok basın kuruluşu tarafından kulübümüz ile ilgili haberler yapılmıştır. Yedi kişilik transfer komitesi oluşturulmuş ve bu konuda günlük en az 10 saatlik mesai ile çalışmalar yürütülmektedir. Takımımız moral motivasyonlu kampa gönderilmiştir. Transferler, futbol emekçilerinin sportif başarılarının yanında kültür ve ahlaklı duruşlarına bakılarak yapılmıştır. Başta forvet olmak üzere 2 eksik mevkiye nokta transfer çalışmasın da son aşamaya gelmiştir.

“Mali Destek İçin Çaba Harcıyoruz”

İl Spor Müdürlüğü ile kentin tek ortak sosyal aktivitetesi olan maçlarımızın daha düzenli izlenmesi koşulları için görüşme yapılmış bu görüşmeler devam etmektedir.

Kulüp üzerindeki baskıları azaltmak ve ilgili destek boyutunu güçlendirmek için çeşitli görüşmeler yapılmış ve görüşmelere devam edilecektir.

Yerel yönetimlerin daha aktif destek sağlamaları için ziyaretler yapılmıştır. Bu konuda çalışmalar ve planlamalar devam etmektedir.

Kulübümüze mali halk desteği sağlayabilmek amacıyla; Amedspor Sensin sms (mesaj) projesi ve maddi yardım için valiliğimize izin başvurusu yapılmıştır.

“Kombine Biletler Pahalı Değildir”

Amed Store mağazamızda yeniden yapılandırma süreci başlatılmıştır. Mağazamızda maddi durumu iyi olmayan gönüllerimize yönelik ürün çeşitliliğine gidilecektir.

10- Kulübümüze kısa sürede maddi kaynak sağlamak için sınırlı sayıda (3400 adet) kombine bileti basılmış, kolay ulaşılabilirlilik için yerel marketlerimiz TEZGEL-KOM ve ÇARMAR’ın gönül katkıları alınmıştır.

Kombine biletlerinin pahallı olduğuna yönelik bir kısım arkadaşların eleştirisi olmuştur. Yıllık ortalama maç sayısı baz alındığında; Maraton 14 TL, Şeref Trübünü Altı Kapalı 29 TL ve Kapalı Tribünü 20 TL’ye denk gelmektir.

“Bu İş Bizimle Olmaz,Sürece Herkes Dahil Olmalı”

Unutulmamalıdır ki kombineler sınırlı sayıda olup maddi katkı amaçlı basılmıştır. Maddi durumu iyi olmayan taraftarımıza ve öğrencilere yönelik olarak mevcut bilet fiyat uygulaması sabit kalması kaydıyla planlamalar yapılmaktadır.

Sonuç olarak unutulmamalıdır ki istemler olanaklar ile sınırlı olabilir. Tüm çalışmalarımız istemlere yönelik olanaklarımızı geliştirme boyutundadır. Kongrede görevi alırken altını özellikle çizdiğimiz husus şuydu; “Başarı hiçbir zaman tekil olamaz. Ne kadar çok biz olabilirsek başarı ancak o zaman gelir.” yaklaşımıydı.

Bu süreci bir kulüp başkanının ve yönetiminin tek başına götürmesi de gerçeklik boyutunda doğru olmayacaktır. O nedenledir ki şiarımız, “Amedspor Sensin”dir. Başta taraftarlarımız ve halkımız olmak üzere, yerel yönetimler ve resmi kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri bu sürecin olmazsa olmaz paydaşlarıdır. Aslında bu sürecin sahibi herkestir.” diye konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER