Ercüment Balıkçı: Ligde Daha Üst Sıraları İstiyoruz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarılı futbolcularından Ercüment Balıkçı, artık puan kaybetmek istemediklerini söyledi.

Ercüment Balıkçı: Ligde Daha Üst Sıraları İstiyoruz

 

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un başarılı futbolcularından Ercüment Balıkçı, "Ligde daha üst sıralara çıkmak arzusundayız" dedi.

Ligde geçen haftayı Kocaeli Birlikspor'u mağlup eden, Diyarbakır büyükşehir Belediyespor'un başarılı futbolcularından Ercüment Balıkçı, takım olarak şansız puanlar dağıttıklarını belirterek, "Şimdi üst sıralarda olabilirdik. Artık iyi futbol sergiliyor ve maçı 90 dakika olarak kabulleniyor ve sonuca gidebiliyoruz. Geçen sezonda bu takımdaydım. Bu sezonda. Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor niye bir üst lige çıkmasın ki. Takımımız gün geçtikçe daha da iyi anlaşıyor sahada buda bize başarı ve puanlar getiriyor. Şu andı ligde 6. Sıradayız 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetimiz ve 10 puanımız vardır. 8 Ekim'de sahamızda Düzyurtspor maçı için hazırlıklarımıza başlayacağız. Hedefimiz bellidir. Biz futbolcular birlik ve beraberlik içerisinde üst sıralara çıkacağımıza inanıyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2014, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER