Eren Müjdeyi Verdi

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren, sitemizde yer alan bir habere gelen yoruma adeta cevap verircesine yeni tesisin müjdesini verdi.

Eren Müjdeyi Verdi
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren,  sitemizde yer alan bir habere gelen yoruma adeta cevap verircesine yeni tesisin müjdesini verdi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Yılmaz Bay’a açıklamalarda bulunan Eren, Diyarbakır’a bir saha yapmaları yönünde ki kararın TFF yönetimi tarafından onandığının müjdesini verdi.

Eren, yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;” Diyarbakır’a tesis konusunda Federasyon olarak şartlarımızı zorluyoruz. Diyarbakır’a Seyrantepe’de açılışına geldiğimiz sahadan sonra sitenizde yer alan bir yorum vardı. ‘Taahhüt ettikleri sahayı yapsınlar’ şeklinde.. Tabi ki bu yoruma cevaben yapılmayacak ancak Diyarbakır’a yeni bir saha daha kazandırmanın haberini paylaşmak istiyorum. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un yapmış olduğu tesislerin içerisinde yer almak üzere nizami ölçülerde çim saha yapılması kararlaştırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yönetim kurulu kararıyla alınan bu karardan sonra memleketimize bir tesis daha kazandırdık. Yani taahüdümüzü gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbakır spor kamuoyuna hayırlı uğurlu olsun”


İŞTE EREN'İN DİKKATİNİ ÇEKEN SİTEMİZDEKİ O YORUM




Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2013, 08:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Dal
Metin Dal - 11 yıl Önce

sayın edip eren gibi bir hemşehrimizin tff de olması ve diyarbakır'a vermiş olduğu destek bizi çok mutlu ediyor. kendisine bir diyarbakırlı olarak şükranlarımı sunuyorum. dal inşaat ve yatırımcılık ankara

ZANA YARUK
ZANA YARUK - 11 yıl Önce

allah bu yorumu ve sizden razi olsun yilmaz abi kim bu yorumu yazan arkadaş???

Editör: Yorumu yazan kişi ; Zana Yaruk.

Nedim
Nedim - 11 yıl Önce

bu tesis diyarbakır büyükşehir belediyespor'a yapılıyor. benim gönlümden geçen diyarbakır'a güzel bir tesis kurulması. kapalı spor salonu, diğer spor branşlarının uygulanacağı, çim sahası, atletizm sahası..vs vs..
seyrantepe bunun için ideal ama kurum binası orada. vatandaşın faydalanabileceği, ayrıca koskocaman diyarbakır'da bir tane tek yüzme havuzu var. o da yazın aktif ve çocuklar için. yetişkinlerin yüzme kursuna gitme hakkı yok mu?

SIRADAKİ HABER