Ergani Gençlerbirliği'nin Bileği Bükülmüyor

Yeni kurulmasına rağmen başarıdan başarıya koşan Ergani Gençlerbirliği, Diyarbakır 2.Amatör Futbol Ligi’nde devreyi namağlup şekilde averajla ikinci sırada tamamlayarak 1.Amatör Ligi’ne çıkmak için büyük avantaj yakaladı.

Ergani Gençlerbirliği'nin Bileği Bükülmüyor

Yeni kurulmasına rağmen başarıdan başarıya koşan  Ergani Gençlerbirliği, Diyarbakır 2.Amatör Futbol Ligi’nde devreyi namağlup şekilde averajla ikinci sırada tamamlayarak 1.Amatör Ligi’ne çıkmak için büyük avantaj yakaladı.

9 MAÇTA 25 PUAN TOPLADI

İlk yarının son haftasında Sur Gençlikspor’u 2-1 yenen Kırmızı-Siyahlı kulüp,3 takımın bir üst lige çıkacağı yarışta 4.sıradaki Pasurspor’a  10 puan fark atarak şimdiden şampiyonluk şarkılarını söylemeye başladı. Teknik Sorumlu Mehmet Kanat,tüm yaş kategorilerinde iddialı olduklarını belirterek,sezon sonunda her alanda şampiyon olmak istediklerini söyledi. 2.Amatör Ligi’nin ilk yarısında yaptıkları 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puan topladıklarını bildiren Kanat,”  Büyükşehir Belediyespor’la birlikte ilk yarıyı namağlup tamamlayan 2 takımdan biri olduk. Ligin en genç kadrolarından birine sahibiz. Genç ama yetenekli bir kadromuz var. 1.Amatör Ligi’ne çıkmak için büyük avantaj yakaladık.

‘HER KATEGORİDE  BAŞARILIYIZ’

 Ancak bununla yetinmeyeceğiz. İkinci yarıda da bu performansı devam ettirmek istiyoruz. Diğer yaş kategorilerinde de iddialıyız. Şu an tüm kategorilerde ya lideriz ya da yarışın içindeyiz. Bize şu ana kadar en büyük desteği Kaymakam Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Fesih Yalçın,bilgi ve birikimi ile de Şadan Yılmaz hocamız ve Ergani’de spora büyük katkısı olan gazeteci ağabeyimiz Ekrem Senvar verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ergani’nin umudu olan takımlarımızla gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2013, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER