Ergani spor Yol spor’dan Rövanşı Alabilecek mi?

Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele eden Diyarbakır Yolspor ile Erganispor ikinci yarının ilk mücadelesinde Seyrantepe Stadında karşı karşıya geliyor.

Ergani spor Yol spor’dan Rövanşı Alabilecek mi?

 Ergani spor Yol spor’dan Rövanşı Alabilecek mi?

Bölgesel Amatör Lig'inde mücadele eden Diyarbakır Yolspor ile Erganispor ikinci yarının ilk mücadelesinde Seyrantepe Stadında karşı karşıya geliyor. Ligdeki ilk mücadelede deplasmanda 2-0 kazanan Yolspor, başarılı çıkışını sürdürmek isterken, Erganispor'da rövanşı almak istiyor.
Mücadele 12.30'da Seyrantepe 1' No'lu sahada oynanırken, mücadelenin hakemliğini Sefa Duran yapacak.

YOLSPOR İDDİALI

Bölgesel Amatör Lig'inde ilk sezonunu yaşayan Yolspor, sezon başında yaşadığı sıkıntılı günleri çabuk atlatarak hemen toparlandı. Teknik Direktör İbrahim Tungaç önderliğinde sezona çok iyi bir başlangıç yapan Yolspor oynadığı 12 maçın 6'sından galibiyetle ayrılırken, 4 maçtanda sahadan boynu bükük ayrıldı. İki mücadeleden de sahadan eşitlikle ayrılan Yolspor lider Mardinspor'un 6 puan arkasında 5'inci sırada yer alırken, Yolspor cephesi bu mücadele öncesi oldukça iddialı.
Teknik Direktör Tungaç, Diyarbakır derbisinde karşılaşacakları Erganispor'u dost ve kardeş kulüp olarak gördüklerini ifade ederken sahdanda mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti. Tungaç;"  Oldukça mütevazi bir kadro ile mücadele ediyoruz. Kadromuzdan iki oyuncu ayrıldı. Yerlerine bir kişi alabildik. Bugün oynayacağımız mücadele derbi olarak geçiyor. Herşeyden öte dostluğun kazanacağı bir mücadele olmasını diliyorum. Sahada iyi olan taraf olup kazanmak istiyoruz" dedi.

ERGANİSPOR YENİ KADROSUYLA

Geçen sezon şampiyonluğu kaçırdığı Bölgesel Amatör Lig'inde bu yıl sıkıntılı balayan Erganispor'da sezon ortasında gelen yeni yönetim devre arasında flaş transferlere imza atarak kadrosunu güçlendirdi. Devre arası kampını Antalya'da gerçekleştiren Erganispor'da Teknik Direktör Şadan Üzülmez, taraftar desteğiyle maçı kazanmak istediklerini ifade ederken, Diyarbakır derbisinin dostluk içinde geçeceğine inandığını belirtti. Üzülmez, iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirterek tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını ifade etti. Erganispor Teknik Direktörü Şadan Üzülmez;" Devre arasında kadromuza kattığımız isimlerle güçlendik. Yönetimimiz bir dediğimizi iki etmiyerek bizlere olan inancını gösteriyor. Şimdi sıra bizde. Saha içerisinde başarılı olarak bize inanan ve güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Ergani'de gelecek olan taraftarlarımızla beraber kardeş kulüp olan Yolspor'u yenmek ve çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
Ligin ilk yarısında çalkantılı günler geçiren Erganispor, oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 6 beraberlik alarak grupta 9'uncu sırada yer alıyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER