Ergani'de Son Dakika Transferleri

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Erganispor, amatör transfer döneminin son gününde 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Bismil Belediyespor’dan Rıdvan, Tatvan Gençlerbirliği’nden Yunus Durmaz ve Siverek Belediyespor’dan Sedat’la...

Ergani'de Son Dakika Transferleri
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Erganispor, amatör transfer döneminin son gününde 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Bismil Belediyespor’dan Rıdvan, Tatvan Gençlerbirliği’nden Yunus Durmaz ve Siverek Belediyespor’dan Sedat’la sözleşme imzalandı. Mali’li futbolcu Salifu’nun lisansı da çıkarıldı.

BAL 2.Grup’ta mücadele eden Erganispor, TFF’nin amatör kulüpler için belirlediği ilk transfer döneminin son gününde 3 futbolcuyu renklerine bağlayarak transferi tamamladı. Daha önce Tatvan Gençlerbirliği’nden Vedat Altaş ve Mali’li futbolcu Salifu’yu renklerine bağlayan Erganispor, son olarak Siverek Belediyespor’da oynayan ve Diyarbakırlı olan Sedat ile Tatvan Gençlerbirliği’nden kaleci Yunus Durmaz ve eski futbolcusu Rıdvan Turhan’ı kadrosuna dahil etti. Teknik Direktör Emin Sevmiş, bu transferlerle güçlendiklerini belirterek, yarın Ergani’de oynayacakları Muş Ovası maçını kazanarak en kısa zamanda üst sıralara tırmanmayı hedeflediklerini söyledi. Sevmiş,”Bazı mevkilerde eksiklerimiz vardı. Bu transferlerle eksiklerimizi gidermiş olduk. Hedefimiz öncelikle Muş’u yenip ilk galibiyetimizi almaktır. Bu maçı kazanırsak çıkışa geçeriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2013, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER