ERGANİSPOR ESKİ KULÜP BAŞKANI CEMAL DOLU’NUN VEFATI ÜZDÜ

19 gün önce eşini kaybeden Erganispor Eski Başkanı Cemal Dolu’nun kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi spor camiasını yasa boğdu. Erganispor Başkanı Senvar,”Çok iyi bir Erganispor’luyu kaybettik” dedi.

ERGANİSPOR ESKİ KULÜP BAŞKANI CEMAL DOLU’NUN VEFATI ÜZDÜ
 19 gün önce eşini kaybeden  Erganispor Eski Başkanı Cemal Dolu’nun kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi spor camiasını yasa boğdu.  Erganispor Başkanı Senvar,”Çok iyi bir Erganispor’luyu kaybettik” dedi.

Önce Eşi,Sonra Kendisi..

Aynı zamanda  Ergani Belediyesi’nin AK Parti’li meclis üyesi olan Mehmet Cemal Dolu,uzun yıllar Erganispor’da başkanlık dahil çeşitli görevlerde bulunmuştu. Önceki gün uçakla gittiği İstanbul’da Metro ile yolculuk yaparken kalp krizi geçiren Dolu,tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dolu,19  önce de eşini kaybetmişti. Dolu’nun ani vefatı spor camiasında derin üzüntü yarattı.

‘İyi Bir Erganispor’luydu


Dolu’nun büyük emek verdiği Erganispor kulübü açıklama yaparak üzüntüsünü dile getirdi. Başkan Ekrem Senvar,Cemal Dolu’nun hem iyi bir insan hem de iyi bir Erganispor’lu olduğunu kaydetti. Senvar,”Kendisi ile uzun yıllar beraber çalıştık. Hem iyi bir insanı hem de iyi bir Erganispor’luyu kaybettik. Üzüntümüz büyük. Allah’tan rahmet diliyoruz. Tüm camiamızın ve ilçemizin başı sağ olsun” dedi.

Aralarında  Diyarbekirspor’un da yer aldığı  bir çok kulüp  ve spor adamı açıklama yaparak Dolu’nun vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER