Erganispor Kulübü Başkanı, Bakanlara Teşekkür Etti

Erganispor Kulüp Başkanı Cemal Dolu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 milyon amatör sporcunun sağlık güvencesine kavuşturulmasının olumlu bularak, Bakanlara teşekkür etti.

Erganispor Kulübü Başkanı, Bakanlara Teşekkür Etti
Erganispor Kulüp Başkanı Cemal Dolu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2 milyon amatör sporcunun sağlık güvencesine kavuşturulmasının olumlu bularak, Bakanlara teşekkür etti.


Dolu, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun 2 milyon 8 bin 413 amatör sporcuyu sosyal güvenlik şemsiyesi altına alan sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanmasını sağlayacak protokolü imzaladıklarını hatırlattı.

Amatör sporcuları ilgilendiren protokolün imzalanması ile özellikle amatör futbol sahalarında top koştururken sakatlanan ve yaralanan 250 bin amatör futbolcunun sağlık güvencesine kavuştuğunu ifade eden Dolu, şöyle dedi:

"Türk sporu adına, özellikle amatör spor hayatı adına imzalanan protokol bizleri çok memnun etti. Bu imzalar hem kendileri adına hem onların spor sağlıklarını düşünen aileleri adına devrim niteliğinde bir adımdır. Ayrıca uzun süreli olarak spor hayatlarına devam etme arzuları üzerinde de ciddi bir tesir meydana getirecektir. Artık bundan sonraki dönemlerde hem sporcular hem de aileleri gönül rahatlığıyla spor yapmaya devam edecektir. Ülkemiz adına hayırlı olsun."

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2013, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER