Erganispor'da Kongre Heyecanı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele edecek Erganispor’da Başkan Cemal Dolu ve yönetiminin istifa etmesinin ardından alınan Olağanüstü Kongre kararı sonrası aday olan eski Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek, iddialı konuştu.

Erganispor'da Kongre Heyecanı
‘Erganispor’u halka açacağız’

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da mücadele edecek Erganispor’da Başkan Cemal Dolu ve yönetiminin istifa etmesinin ardından alınan Olağanüstü Kongre kararı sonrası aday olan eski Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek, iddialı konuştu.

İlk hedeflerinin arasında Erganispor’u hak ettiği 3. lig’e çıkarmak olduğunu belirten Şimşek, kulübün bütçesini 800 bin ile 1 milyon lira arasında tuttuklarını söyledi.

Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkür


Pazar günü yapılacak kongrede başkan adayı olan Nedim Şimşek, geçtiğimiz yıl 6-7 yönetici ile birlikte istifa ettiklerini, ancak Kaymakam Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Fesih Yalçın’ın iknaları sonucu yönetimde kaldıklarını ifade ederek, “Kaymakamımız Sayın Yılmaz ve Belediye Başkanımız Sayın Yalçın’ın kulübe büyük faydaları olmuştur. Onların desteklerini geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yılda isteyeceğiz. Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçen sezon kadroda yer alan 5-6 yönetici ile yeni yönetimlerine dâhil edeceklerini ifade eden Şimşek, Yöneticilerimiz arasında doktor, avukat ve çok sayıda işadamı bulunuyor. Çok değerli yöneticilerimiz var. Yeni yöneticilerimizde aramıza katılacak. Onlarla birlikte kaldığımız yerden yolumuza başarılı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Kulübü halka açacağız

Şimşek, her şeyin maddiyat olmadığını, bununla birlikte maneviyatı da ön planda tutarak, takımın başarısı için mücadele edeceklerine değinerek, “Erganispor’u geniş kitlelere yayacağız. Halka açacağız. En önemlisi kurumsallaşmaya gideceğiz. Önemli olan Erganispor’un başarısıdır. Bayan futbol takımımızı bu yıl içerisinde kurarak, 2 B Ligi’nde mücadele ettireceğiz. Bunun için alt yapımızı hazırladık. Tesisleşme ve alt yapı öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kulüple ilgili hazırlayacağımız çok sayıda projemizi Bakanlığa sunarak, desteklerini isteyeceğiz. Erganispor’a yapılacak bağışları ve gelirleri hazırlayacağımız kulüp resmi sitesinden şeffaf bir şekilde kamuoyuna duyuracağız. Kulübe gelir kazandırmak için bölge milletvekilleriyle sürekli temas halinde olacağız. Onlarında desteklerini isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

Hedefimiz 3. Lig

Başta eski Kulüp Başkanı Cemal Dolu olmak üzere bugüne kadar Kulübe destek veren bütün başkan ve yöneticilere teşekkür eden Şimşek, “Erganispor, Türkiye’nin en eski ve en köklü kulüplerinden biridir. Birçok başarılara imza atan kulübün bu başarılarını katmerleştireceğiz. Tek gayemiz, Erganispor’u hak ettiği üst liglere çıkarmaktır. İl kapsamında buluna kentimizin tek profesyonel takımı olan Erganispor, şuan hak ettiği yerde değil. Hep birlikte hak ettikleri yere taşıyacağız. Erganispor’un başarısı için mücadele edene kapımız her zaman açık olacaktır. Takımı kimin sırtlayacağını çok iyi biliyoruz. Yönetim olarak, bizden daha iyi hizmet yapan kim olursa yanında olacağız. Bu bir yarıştır. Önemli olan bu yarışta birden fazla adayın olmasıdır. Burada Erganispor’un kazanması önemlidir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2013, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER